Τα δίδυμα της Beyoncé μεγάλωσαν πολύ και πρέπει να τα δεις

Τα δίδυμα της Beyoncé μεγάλωσαν πολύ και πρέπει να τα δεις

Δες τα στο βίντεο της Queen B

Την 1η Φεβρουαρίου του 2017 η Beyoncé ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά και πως σε μερικούς μήνες θα έφερνε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια της με τον Jay Z. Η Blue Ivy έγινε αυτόματα το μεγάλο παιδί της οικογένειας και ταυτόχρονα η πιο γλυκιά και προστατευτική αδερφή για τα μικρά που θα ερχόταν στον κόσμο.

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς η Queen B γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι και η φωτογράφιση που έκανε με τα νεογέννητα παιδάκια της γράφτηκε στην ιστορία. Κι ενώ γενικά η 39χρονη είναι αρκετά ενεργή στα social δεν έτυχε ποτέ να δούμε σε κάποιο post τα δίδυμα Rumi και Sir.

Όλα αυτά όμως μέχρι εχθές που η Bey ανέβασε στο Instagram account της ένα βίντεο ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και μέσα από αυτό είδαμε μετά από καιρό και φωτογραφίες με τα 3 ετών δίδυμα. Στο βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών που ανέβηκε στο Instagram, η Beyonce ξεκίνησε τη δημοσίευσή της κοινοποιώντας μερικά βίντεο από τον Ιανουάριο του 2020, όταν υποδέχτηκε το έτος με οικογένεια και φίλους.

Επίσης, στο βίντεο, η Beyonce μοιράστηκε νέα και πολύ σπάνια πλάνα από την ίδια και τα τρία παιδιά της με τον Jay-Z, Blue Ivy (8 ετών), και τα δίδυμα Rumi και Sir (3 ετών). Σε ένα σημείο, η Rumi χορεύει το «Savage Remix» της Beyonce και της Megan Thee Stallion, ενώ τα βλέπουμε και σε ένα golf cart μαζί με τη μαμά τους.

«Το 2020 μας χώρισε και μας ενώνει. Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να δουν τους αγαπημένους τους και αισθανθήκαμε πάρα πολλές απώλειες, αλλά ενωθήκαμε από την ανθρωπότητά μας. Αυτή η χρονιά για μένα αφορούσε τον εορτασμό της χαράς, το κυνήγι της ευτυχίας και την αγάπη.

Καθώς όλοι προσβλέπουμε και προσευχόμαστε για νέες αρχές, η ευχή μου για εσάς είναι να τιμάτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε. Γιορτάστε ότι είστε ένα σημαντικό άτομο που συμβάλλει στην όμορφη συλλογική μας προσπάθεια.

Για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό 2021!», έγραψε η Beyonce στο post της.

Πάτησε το play στο βίντεο και δες τα.