Χωρισμός σοκ για το διάσημο ζευγάρι έπειτα από 18 μήνες έγγαμου βίου

Χωρισμός σοκ για το διάσημο ζευγάρι έπειτα από 18 μήνες έγγαμου βίου

Και κανείς δεν ξέρει το γιατί

Το 2019 ήταν αντικειμενικά μία πολύ όμορφη χρονιά που είχε τα κάτω της, είχε όμως και τα πάνω της, και αυτά ήταν ως επί των πλείστων περισσότερα. Θυμόμαστε πολλές σημαντικές και ευχάριστες στιγμές της χρονιάς αυτής και μία από αυτές ήταν και ο γάμος του διάσημου ζευγαριού, οι οποίοι παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και με πολλούς και ιδιαίτερους καλεσμένους.

Κι ενώ ακόμη δεν έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια από τον γάμο τους, για την ακρίβεια είμαστε στους 18 μήνες έγγαμου βίου, το διάσημο ζευγάρι χώρισε. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το People, η 32χρονη ηθοποιός του Big Little Lies κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 33χρονο ηθοποιό σύζυγό της, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος για τη Zoe Kravitz και τον –πρώην- σύζυγό της Karl Glusman, οι οποίοι μάλλον αποφάσισαν πως είναι καλύτερα με το να είναι χωριστά για λίγο καιρό. Κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί ακόμη στον χωρισμό τους και στο τι είναι αυτό που τους χώρισε, όμως μετά από αυτή τη δύσκολη χρονιά που βιώσαμε δεν μας φαίνεται και περίεργο. Αρκετά είναι τα ζευγάρια που χώρισαν εξαιτίας του covid και της καραντίνας, οπότε ίσως η αιτία να βρίσκεται κάπου εκεί.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι αρχικά τον Οκτώβρη του 2016, και τρία χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2019 παντρεύτηκαν σε μία εκθαμβωτική τελετή στο σπίτι του πατέρα της, Lenny Kravitz στο Παρίσι. Μερικοί από τους καλεσμένους ήταν: η Nicole Kidman (με τον σύζυγό της Keith Urban), η Reese Witherspoon, η Shailene Woodley και η Laura Dern. Άλλοι καλεσμένοι ήταν οι Maggie Q, Eddie Redmayne, Abbey Lee Kershaw, Chris Pine και Annabelle Wallis, Marisa Tomei, Aaron Taylor-Johnson, Cara Delevingne, Denzel Washington και άλλοι.