Zoë Kravitz: Η αιτία διαζυγίου και το πρώτο story μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Zoë Kravitz: Η αιτία διαζυγίου και το πρώτο story μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Ο χωρισμός ήρθε ξαφνικά ενώ το ζευγάρι δεν έχει συμπληρώσει ακόμα δύο χρόνια γάμου

Tα νέα του διαζυγίου ήρθαν στους 18 μήνες μετά τον γάμο – έκπληξη. Ο εκπρόσωπος της 32χρονης ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της όμορφης κοπέλας από τον συνομήλικο σύζυγό της. Η σχέση του ζευγαριού μετρούσε τέσσερα χρόνια και το People ήταν το πρώτο περιοδικό που δημοσίευσε τα μαντάτα του χωρισμού, μιας και η ηθοποιός ήταν εκείνη που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου και επίσημα στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2016 σε ένα μπαρ και είχαν πολλές κοινές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram αλλά εκείνος, φωτογράφος στο επάγγελμα, αποφάσισε να διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες. Στο προφίλ εκείνης, υπάρχουν ακόμα οι κοινές φωτογραφίες, με πιο πρόσφατη εκείνη της επετείου του ενός χρόνου γάμου τον Ιούνιο του 2020.

Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον soon to be πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός είχε τονίσει πως χαίρεται που δεν γνωρίστηκαν σε κάποιο app:

«Νιώθω πως τον ξέρω όλη μου τη ζωή, είναι από τα πιο ευγενικά πλάσματα που έχω γνωρίσει και από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που ξέρω. Όταν τον γνώρισα μόλις είχα χωρίσει».

Το ζευγάρι δεν είχε αποκτήσει παιδιά παρόλο που η ηθοποιός είχε εξηγήσει πως νιώθει την πίεση του κόσμου μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς:



Μιλάμε για τη Zoë Kravitz που παίρνει διαζύγιο από τον Karl Glusman. Η Zoe, κόρη του διάσημου μουσικού, θα ενσαρκώσει την Catwoman στην επόμενη ταινία Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Η αιτία του χωρισμού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πάντως ήταν απόφαση της ηθοποιού, η οποία κατέθεσε την αίτηση δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα για σοβαρό λόγο.

Πάντως, το πρώτο story της Zoe μετά τα νέα του διαζυγίου, δείχνει το mood στο οποίο βρίσκεται! Η ίδια εξηγεί πως πετάει στα σκουπίδια, τους ανθρώπους και τα πράγματα που δεν της κάνουν πια καλό.

Δες το παρακάτω