Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η τρυφερή σκηνή ανάμεσα σε Δρόσω- Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η τρυφερή σκηνή ανάμεσα σε Δρόσω- Κωνσταντή

Δρόσω και Κωνσταντής στο προσκήνιο

Με μια τρυφερή σκηνή ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κωνσταντή επανέρχονται οι Άγριες Μέλισσες σήμερα βράδυ (4/1/2021) στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Αυτό το φιλί περίμενα τόσα χρόνια και δεν το ήξερα, δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου, για σένα χώρισα» εξομολογείται ο Κωνσταντής αλλά η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες τονίζοντας:

«Ήταν πολύ όμορφο φιλί αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί και το ξέρεις, γιατί είσαι παντρεμένος και μόλις χώρισες με την αρραβωνιαστικιά σου. Είσαι κουνιάδος της αδερφής μου, ξέρεις όλα τα μυστικά, την Τρούμπα, το παιδί, έχουμε ελπίδες. Δεν έχουμε ελπίδες».

Όσο για το spoiler από το Πρω1νό, μαθαίνουμε πως η Δόμνα δεν αντέχει τον χωρισμό από τον Κωνσταντή και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο πατέρας της Θέμελης δεν μπορεί να συγχωρήσει το κακό που πήγε να πάθει το παιδί του και καταδίδει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή στην αστυνομία για την παράνομη φυτεία τους. Ο Βόσκαρης πάντως, θα βρεθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και θα προσπαθήσει να τον σώσει από την φυλακή.



Τι άλλο θα δούμε σήμερα:

Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει από τα χέρια του; Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί, όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες.



Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Τελικά, θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας;

Όσο για τους τρεις ηθοποιούς που αποχωρούν άμεσα από τις Μέλισσες, αυτοί είναι οι εξής.



f