Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι συμβαίνει στη σχέση της αυτή τη στιγμή

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι συμβαίνει στη σχέση της αυτή τη στιγμή

H Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της

Μια συνέντευξη ζεστή και από καρδιάς έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Η Καινούργιου, πήγε καλεσμένη στον καλό της φίλο Νίκο και μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή. Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την Καινούργιου να ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Φίλιππο Ταγκρίδη,

«Δεν ξέρω αν θα κάνω γάμο, δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να χορέψω για τον γάμο αφού δεν ξέρω αν θα γίνει... O Φίλιππος είναι τέσσερα χρόνια και έντεκα μήνες μικρότερος, είμαι ήρεμη, είμαι πολύ καλά, χωρίς υπερβολές.

Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί, είναι ένας άνθρωπος με φανταστική ψυχή, έχει αλλάξει η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο, είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη, σίγουρα όλες οι σχέσεις έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν έχω άγχος επειδή είμαι 35 για το πότε θα παντρευτώ».



Η Καινούργιου εξήγησε πως όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό της με το Open και δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή να αλλάξει κανάλι. Όσο για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, η Κατερίνα εξήγησε πως κοιτάζει τον ανταγωνισμό αλλά πιστεύει πολύ στην ομάδα της και αυτό κάνει και την επομπή της επιτυχημένη.