Απίθανο μπέρδεμα! Η ηθοποιός που ανακοινώθηκε πως πέθανε είναι ζωντανή τελικά

Απίθανο μπέρδεμα! Η ηθοποιός που ανακοινώθηκε πως πέθανε είναι ζωντανή τελικά

Μια απίστευτη παρεξήγηση

Άκυρος τελικά ο θάνατος. Η Tanya Roberts που μόλις χτες έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, είναι τελικά ζωντανή.
Ο σύντροφός της ενημερώθηκε από το νοσοκομείο πως το πρώην Bond Girl δεν έχει πεθάνει τελικά, παρά την ενημέρωση που είχε ο Lance O’Brien.
Η παρεξήγηση έγινε όταν ο ατζέντης της Tanya που την είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο, ανέφερε στον επί χρόνια σύντροφό της πως θρηνούσε μετά την επίσκεψη στο τέλος της ζωής της Roberts.
Ο σύντροφος της ηθοποιού, ο 62χρονος Lance O’Brien, θεώρησε πως έχει επέλθει ο θάνατος για την αγαπημένη του και έτσι βγήκε η είδηση θανάτου.
«Είπα αντίο στην Tayna και είδα τα υπέροχα μάτια της μια τελευταία φορά και τώρα θρηνώ», ήταν οι κουβέντες που μπέρδεψαν τον σύντροφό της.



Έλα όμως που μετά την ανακοίνωση του θανάτου στο TMZ από τον ίδιο τον σύντροφό της, το νοσοκομείο έσπευσε να διαψεύσει τα θλιβερά νέα ,με τον Pingel να εξηγεί πως λόγω covid19 δεν μπορούσε να επισκεφτεί το νοσοκομείο για να δει από κοντά πώς είναι η αγαπημένη του.

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού βέβαια, ανέφερε πως ο ίδιος ο σύντροφός της ήταν εκείνος που είχε μιλήσει με τους γιατρούς, οι οποίοι αφού έβγαλαν την ηθοποιό από την τεχνητή υποστήριξη, θεωρούσαν πως δεν θα τα καταφέρει.

Το πρώην Bond Girl και Άγγελος του Τσάρλι αποδείχτηκε εφτάψυχη πάντως και φαίνεται πως θα τα κατάφερε. Όλα οφείλονταν σε μια ουρολοίμωξη την οποία δεν φρόντισε και σε συνδυασμό με την ηπατίτιδα C από την οποία νοσούσε όταν ήταν νεότερη, τελικά ο οργανισμός της κατέρρευσε.