Μαρία Ηλιάκη: Ο σύντροφός της την τρολάρει για τον πιο απίστευτο λόγο

Μαρία Ηλιάκη: Ο σύντροφός της την τρολάρει για τον πιο απίστευτο λόγο

Εμείς πάντως την καταλαβαίνουμε

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από τις αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες και εννοείται πως την ακολουθούμε πιστά στο Instagram. Μας αρέσει γιατί αυτοτρολάρεται, και δεν διστάζει να κάνει πράγματα και να τσαλακωθεί. Έχει απίστευτο χιούμορ και μας εκπέμπει μια αδιόρατη θετικότητα που τις μέρες αυτές την έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη είναι η αλήθεια. Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στην Ελβετία, και συγκεκριμένα στο Horgen όπου ζει ο σύντροφός της.

Εκείνη και ο Στέλιος έκαναν μαζί γιορτές και οι εικόνες που είδαμε από τα stories της, μας έκαναν να θέλουμε να μπούμε σε ένα αεροπλάνο και ταξιδέψουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Επειδή όμως αυτό ακόμη δεν είναι εφικτό, θα αρκεστούμε στις εικόνες. Στην Ελβετία λοιπόν, όπως μπορείς να φανταστείς κάνει αρκετό κρύο, πολύ περισσότερο από αυτό που κάνει εδώ, που βγαίνεις για σούπερ μάρκετ και μέσα από το μπουφάν φοράς κοντομάνικο.

Όπως είναι λογικό λοιπόν και η Μαρία ντύνεται όσο πιο χοντρά και ζεστά γίνεται. Δεν παίζουμε με τους 2 βαθμούς Κελσίου και το χιόνι. Αυτά λοιπόν όλα, και το ντύσιμο της Μαρίας, το οποίο ήταν αρκετά βαρύ και ίσως υπερβολικό για κάποιους που είναι συνηθισμένοι στο κρύο, στάθηκαν αφορμή για τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, να την τρολάρει στο Instagram.

Η παρουσιάστρια εκτός από το χοντρό παλτό της φορούσε κι ένα κασκόλ στο κεφάλι για περισσότερη προστασία, και ο Στέλιος Μανουσάκης τη ρωτούσε τι ακριβώς έχει ντυθεί για να βγει έξω. Εμείς πάντως τη νιώθουμε, και το σίγουρο είναι πως σε αντίστοιχη περίπτωση θα ντυνόμασταν ακριβώς έτσι ίσως και χειρότερα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις.