«Ουρλιάζουμε»: Η Maria Menounos θα γίνει μαμά

«Ουρλιάζουμε»: Η Maria Menounos θα γίνει μαμά

Είναι αλήθεια

Η σημερινή μέρα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο όμορφα με την είδηση αυτή που μόλις διαβάσαμε. Το 2021 μέχρι στιγμής ήδη μοιάζει πιο όμορφο και αισιόδοξο και μας το απέδειξε με την είδηση αυτή που εμφανίστηκε μπροστά μας και δεν μπορούμε να την πιστέψουμε. Είναι όμως αλήθεια και είναι μια φανταστική ημέρα.

Η Maria Menounos αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς πως εκείνη και ο σύζυγός της Keven Undergaro θα γίνουν γονείς και πως περιμένουν μωράκια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Better Together, η 42χρονη τηλεοπτική προσωπικότητα αποκάλυψε ότι τα «μωρά είναι στο δρόμο» και ότι το ζευγάρι διασκεδάζει επίσης μια μετακόμιση στο Nashville. «Σίγουρα το διασκεδάζουμε», μοιράστηκε η star για τη μετακόμιση. «Είναι όμορφο, [και] θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Los Angeles δεν το έχει αυτό».

Η Maria πρόσθεσε «ειδικά στη φάση “παιδιά” της ζωής μας, θέλω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι το Nashville μπορεί να είναι αυτό που ψάχνουμε». Δεν είναι η πρώτη φορά που η Maria μίλησε για αυτήν τον Keven και τα παιδιά τους. Το έκανε επίσης στο επεισόδιο της 15ης Δεκεμβρίου, λέγοντας ότι τα εγγόνια ήταν το βασικό σημείο για να βοηθήσουν τη μητέρα της σε μια μάχη με την υγεία της.



«Αυτό που συνεχίζω να λέω στη μαμά μου είναι: “Θα βελτιωθούμε κάθε λεπτό, κάθε μέρα, μαμά. Κάθε λεπτό κάθε μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτό είναι το μάντρα μου”. Χθες, της είπα: “Πρέπει να γίνεις δυνατή, πρέπει να παραμείνεις – έρχονται τα εγγόνια σου, μπορεί να μην τα βλέπεις ακόμη όμως σίγουρα θα εμφανιστούν τον επόμενο χρόνο”. Θα έλεγα για μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά δεν θα το μοιραστώ ακόμα».

Η Maria αποκάλυψε νωρίτερα τον Δεκέμβριο ότι η μητέρα και ο πατέρας της είχαν διαγνωστεί με κορονoϊό. Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι να σου πούμε πως η Maria Menounos παντρεύτηκε με τον σύζυγό της το 2017 στην Times Square την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και το 2018 έκανε και γάμο στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι είπε αρχικά ότι σκέφτονταν την παρένθετη μητέρα στο People το 2018 μετά την αφαίρεση του όγκου του εγκεφάλου που έκανε η Menounos τον προηγούμενο χρόνο.

«Σήμερα, ο Keven έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στο πρακτορείο επειδή κάθεται στο γραφείο μου για περίπου δύο εβδομάδες», δήλωσε η Maria στην Entertainment Tonight το 2019. «Τα έβαλα στο γραφείο του και είπα: "Μπορείς απλώς να σκανάρεις αυτό και να το στείλεις; Ας αποκτήσουμε αυτά τα παιδιά. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε τριγύρω μωράκια"».

Ενώ δεν διευκρίνισε πόσα παιδιά περιμένει ή πότε θα έρθουν στον κόσμο, υπαινίχθηκε ότι θα είναι στη ζωή τους κάποια στιγμή σύντομα.