Τι ακριβώς συμβαίνει με το διαζύγιο της Kim Kardashian: Η αλήθεια για τη σχέση και το τρίτο πρόσωπο

Τι ακριβώς συμβαίνει με το διαζύγιο της Kim Kardashian: Η αλήθεια για τη σχέση και το τρίτο πρόσωπο

Γιατί η Kim δεν έχει καταθέσει ακόμα αίτηση διαζυγίου.

H είδηση του διαζυγίου του Kanye West και της Kim Kardashian κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Παρ’ ότι κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση, ο χωρισμός είναι πλέον γεγονός μετά από μήνες όπου η 40χρονη και ο 43χρονος ζουν ξεχωριστές πια ζωές.

Η Page Six της Post που πρώτη και αποκλειστικά αναφέρθηκε στο διαζύγιο των Kimye επιμένει πως η απόφαση του West να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ ήταν η σταγόνα που έκανε την υπομονή της Kim να ξεχειλίσει:

«Η Kim ποτέ δεν υποστήριξε την απόφαση αυτή του Kanye και η σιωπή της για το θέμα μιλάει από μόνη της. Η Kim πάντα στήριζε τις δουλειές του Kanye αλλά αυτή του η απόφαση δεν ήταν κάτι που εκείνη στήριξε», τονίζει πηγή από το περιβάλλον της 40χρονης. Ενώ οι φήμες περί χωρισμού κάνουν τον γύρο του διαζυγίου, η Kim δεν έχει υποβάλλει ακόμα αίτηση διαζυγίου και η Page Six επιμένει πως υπάρχει λόγος για την απόφασή της αυτή:

«Έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν ζουν σαν παντρεμένοι εδώ και μήνες. Έχουν δει ο ένας τον άλλο για χάρη των παιδιών αλλά ζουν χωριστά, η Kim ξέρει πως ο γάμος της έχει τελειώσει αλλά επιθυμεί να πάρει τη σωστή απόφαση για τα παιδιά της. Είναι μια δύσκολη απόφαση και προσπαθεί να δει τι είναι το καλύτερο».

Η 40χρονη έχει ήδη προσλάβει την Laura Wasser μια δικηγόρο με αρκετή δύναμη για να κάνει εκείνη τις διαπραγματεύσεις της συμφωνίας προτού κατατεθεί η αίτηση διαζυγίου.

Kim και Kanye έχουν προγαμιαίο συμβόλαιο αλλά τα οικονομικά και η επιμέλεια των παιδιών είναι ζητήματα που θα αποτελέσουν αγκάθι ανάμεσα στους δύο πρώην.



Το άλλο ερώτημα που είναι προς διερεύνηση είναι το αν η Kim είναι μόνη στην προσωπική της ζωή ή έχει ήδη προχωρήσει:

Στο Twitter έχει δημιουργηθεί μια καμπάνια που καλεί την Kim να τα φτιάξει με τον Van Jones του CNN αλλά η πραγματικότητα είναι πως η 40χρονη δεν βγαίνει με κάποιον άλλο άντρα και έχει επικεντρωθεί στα τέσσερα παιδιά της.



«Δεν χρειάζεται κάποιον στη ζωή της αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει πάντως πόλεμος με τον Kanye, προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, δεν είναι μία η αιτία του χωρισμού, υπήρξαν πολλά και διαφορετικά πράγματα που τους απομάκρυναν».

Από την άλλη η εμπλοκή του Jeffree Star ως τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Kim με τον Kanye κάνει τον γύρο του διαδικτύου. O Jeffree είναι make up artist και η απάντησή του σε όλο αυτό είναι πως ετοιμάζεται για την Λειτουργία της Κυριακής, σαφές υπονοούμενο στις δημοφιλείς συναυλιακές Λειτουργίες που έκανε ο Kanye.Η φημολογία ξεκίνησε από ένα διάσημο τρολ του Tik Tok που δεν μπορούσε να αποκαλύψει την πηγή της αλλά αναφέρθηκε στο τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Kim με τον Kanye.