Χαρά Παππά Η παίκτρια του GNTM εξομολογείται τη διαταραχή με το φαγητό

Χαρά Παππά Η παίκτρια του GNTM εξομολογείται τη διαταραχή με το φαγητό

«Δυστυχώς για εμένα το φαγητό είναι ξέσπασμα»

Το κορίτσι αυτό το γνωρίσαμε μέσα στο GNTM όπου και έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό. Είναι αλήθεια πως όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, πήρε κάποια κιλά ενώ τους τελευταίους μήνες και μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από διάσημο ηθοποιό, η νεαρή κοπέλα είναι πιο fit από ποτέ.

Μάλιστα, σε ένα ενδιαφέρον q+a με τους fans της, η πανέμορφη καστανή κοπέλα, μίλησε ανοιχτά για την διατροφική διαταραχή που αντιμετωπίζει.
Όταν ένας από τους ακόλουθούς της την ρώτησε αν είχε υπερφαγικά επεισόδια, εκείνη ήταν ειλικρινής και απάντησε ανοιχτά τονίζοντας:

«Δυστυχώς για εμένα το φαγητό είναι ένα ξέσπασμα σε περιόδους που δεν είμαι καλά μέσα μου. Αυτό συνοδευόμενο από τύψεις (που κακώς συνοδεύουν το να φάω παραπάνω) γιατί δεν μου το επιτρέπει η μεζούρα και η πλύση που έχει ήδη συμβεί στο μυαλό μου ότι το ιδανικό για τη δουλειά μου θα ήτα οι Χ, Ψ διαστάσεις, με οδηγούν στο να ξεσπάω ακόμα περισσότερο στο φαγητό και αυτό ακόμα πιο πολύ και ακόμα πιο πολύ, και συνεχιζόταν αυτός ο φαύλος κύκλος.
Πλέον έχω καταφέρει να μετριάσω τις τύψεις, καθώς δουλεύω πάνω στην ψυχολογία μου και αυτό δεν συμβαίνει ακόμα.

Θα φάω κάτι όταν το νιώσω και στην ποσότητα που με ευχαριστεί και θα προχωρήσω στη μέρα μου».

Ο λόγος για τη Χαρά Παππά του GNTM 2 που και μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι μοντέλων συνέχισε να κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και να ασχολείται με το μοντελινγκ.