Σίσσυ Χρηστίδου: Τι επιλέγει για βραδινό για να χάσει τα κιλά των γιορτών

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι επιλέγει για βραδινό για να χάσει τα κιλά των γιορτών

Η παρουσιάστρια προσέχει πολύ πλέον τη διατροφή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως απολαμβάνει πολύ την περίοδο της καραντίνας αφού έχει ανανεωθεί πλήρως. Η ίδια αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι γυμνάζεται τακτικά στο σπίτι, κάνοντας κυρίως αερόβια άσκηση. Το τρέξιμο στον διάδρομο είναι πλέον καθημερινή της συνήθεια ενώ παράλληλα προσέχει αρκετά τη διατροφή της κάνοντας σωστές και υγιεινές επιλογές. Η προσπάθειά της αποδίδει καρπούς αφού κρίνοντας από τις τελευταίες της φωτογραφίες διακρίνουμε ότι η Σίσσυ δείχνει πιο όμορφη και fit από ποτέ.

Η νέα χρονιά αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να θέσουμε τους διατροφικούς μας στόχους, να γυμναστούμε, να φάμε πιο ποιοτικά για να αποκτήσουμε βέλτιστα επίπεδα υγείας και ευεξίας. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μας έδωσε την απόλυτη πρόταση βραδινού γεύματος. Πριν λίγες ώρες η Σίσσυ μας έδειξε το τελευταίο γεύμα της ημέρας της το οποίο αναμφίβολα δείχνει πολύ νόστιμο και θρεπτικό.

Όπως θα δεις και μόνη σου, η Σίσσυ μαγείρεψε ψητές γλυκοπατάτες τις οποίες συνόδευσε με λιωμένο αβοκάντο που θύμιζε το περίφημο γουακαμόλε. Οι γλυκοπατάτες είναι πολύ καλή επιλογή υδατάνθρακα αφού δημιουργούν μεγαλύτερο κορεσμό σε σχέση με τις κλασικές πατάτες, άρα σε κρατούν χορτάτη για μεγαλύτερο διάστημα. Εμείς πάντως ευχαριστούμε την αγαπημένη Σίσσυ για το #foodinspo που μας έδωσε.

sissyvradino

H Σίσσυ ανέβασε πριν λίγες ώρες την παραπάνω φωτογραφία σε Instagram-story δίνοντάς μας ιδέες για τα μελλοντικά μας γεύματα.

Δες επίσης: Survivor 4 spoiler: Παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού