Η πρωταγωνίστρια του Game of Thones εμφανίστηκε με πολύ φουσκωμένη κοιλιά

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thones εμφανίστηκε με πολύ φουσκωμένη κοιλιά

Στο τελευταίο τρίμηνο διανύει η ηθοποιός

Τον Σεπτέμβριο του 2020, με μια απίθανη φωτογράφιση για διάσημο περιοδικό, η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Game of Thrones ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Ο λόγος για τηνRose Leslie που το επόμενο διάστημα θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτα και γάμου της με τον συμπρωταγωνιστή της Kit Harrington.

Και επειδή οι φήμες ήθελαν την Rose να έχει ήδη γεννήσει, μια βόλτα παρέα με τον σύζυγό της στον δρόμο έλυσε όποια απορία υπήρχε.

Ο Kit οδηγούσε το σκυλάκι της οικογένειας και η Rose προσπαθούσε να ισορροπήσει στα χέρια της, της χαρτοδοχεία βιολογικού φυτικού γάλακτος και συγκεκριμένα γάλακτος αμυγδάλου.

Η Leslie προσπάθησε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλιά μέσα από ένα φουσωκτό μπουφάν αλλά φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία πριν να γίνει μαμά.

Και οι δύο ηθοποιοί φορούσαν την μάσκα του για να προστατευτούν από τον covid19,



Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να επιστρέψει στη Βρετανία για να είναι κοντά στην οικογένεια για το μεγάλωμα του παιδιού και να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Λονδίνο και στην Ανατολική Αγγλία όπου η οικογένεια της Leslie έχει το δικό της κάστρο.

Στη συνέντευξη- ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στο Make Magazine, η Rose είχε αποκαλύψει:

«Είμαι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη και ανυπομονώ να γνωρίσω το νέο μέλος της οικογένειάς μας».