Ο Hugh Laurie το αξίζει

Ο Hugh Laurie το αξίζει

Εμείς το ξέραμε εδώ και καιρό. Τώρα όμως το επιβεβαιώνει και η L' Oreal.

Έχοντας δει εδώ και χρόνια όλα τα διαφημιστικά της εταιρείας καλλυντικών L' Oreal με το διάσημο, πλέον, μότο «Γιατί το αξίζω» («Because I'm worth it»), και όλα τα μοντέλα και τους ηθοποιούς που έχει επιλέξει κάθε φορά για να προωθήσει τα προϊόντα της, μάλλον κανείς μας δεν περίμενε να δει μια μέρα τον Hugh Laurie, γνωστό και ως «Dr. House», να πρωταγωνιστεί σε ένα από αυτά. Όχι επειδή δεν «το αξίζει», αλλά επειδή το σαρκαστικό χιούμορ του και η ιδιαίτερη προσωπικότητά του δεν μας ταίριαζαν για ένα κοινό διαφημιστικό σποτ εταιρείας καλλυντικών.

Να όμως που ήρθε η μέρα να το δούμε και αυτό και, κυρίως, να μην απογοητευτούμε αλλά να γελάσουμε και να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Η L' Oreal επέλεξε τον διάσημο Βρετανό ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει στη νέα της καμπάνια με αντρικά προϊόντα περιποίησης του σώματος, και να διαδεχθεί έτσι σταρ όπως ο Gerard Butler και ο Patrick Dempsey. Το πρώτο διαφημιστικό, ωστόσο, που κυκλοφόρησε, δεν θυμίζει σε τίποτα όσα είχαμε συνηθίσει από την εταιρεία μέχρι τώρα.

Ο 51χρονος Laurie διατηρεί το χιούμορ και το περιπαικτικό του ύφος, και καθισμένος άνετα σε μια πολυθρόνα, με μια μανικιουρίστα να τον περιποιείται, εξηγεί γιατί «το αξίζει», με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.