Νέο βίντεο αποκαλύπτει την κυτταρίτιδα της Jlo αλλά και τι πειράζει!

Νέο βίντεο αποκαλύπτει την κυτταρίτιδα της Jlo αλλά και τι πειράζει!

JLO: Οι πόζες πάνω στο SUP

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η Jennifer Lopez αποφάσισε να κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της Alex Rodriguez. Το ζευγάρι βρίσκεται σε θέρετρο στα Turks & Caicos από την Τετάρτη, λίγα πιο δίπλα από εκεί που έκανε διακοπές και καταδύσεις ο Brad Pitt.

Και αφού είδαμε και θαυμάσαμε βεβαίως βεβαίως τον Brad με το μαγιό του, ήρθε η ώρα να θαυμάσουμε και την 51χρονη Jennifer.

Με ολόσωμο αλλά πάντα σέξι μαγιό και με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ψηλό κότσο, η Jennifer δοκίμασε να κάνει SUP και έμεινε με αξιοπρέπεια πάνω στη σανίδα.

Βέβαια, όταν είσαι στον ήλιο με τόσο κοφτό μαγιό, είναι σίγουρο ότι θα φανεί μια κάποια κυτταρίτιδα.

Εμείς θα πούμε απλά πως όλος αυτός ο ιδρώτας που ρίχνει η Lopez στο γυμναστήριο όχι μόνο αποδίδει αλλά είναι είδωλο!Τι κάνει η Jennifer για την κυτταρίτιδα πέρα από τη γυμναστική; Τρώει τα πάντα αλλά με μέτρο, ακολουθεί μία διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και λαχανικά και ειδικά το σπανάκι δε λείπει από κανένα της γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό). Ταυτόχρονα, δεν πίνει καθόλου αλκοόλ, ενώ προτιμά προϊόντα ολικής αλέσεως ενώ καθημερινά πίνει περισσότερα από 8 ποτήρια νερό. Δεν λέει όχι στις σούπες λαχανικών και δεν την νοιάζει να φαίνεται καν η κυτταρίτιδα της!

DPG Network