Αυτοκινητιστικό ατύχημα για ηθοποιό των διασημότερων ταινιών του Hollywood

Αυτοκινητιστικό ατύχημα για ηθοποιό των διασημότερων ταινιών του Hollywood

Η περιγραφή των γεγονότων σού προκαλεί σύγχυση.

Η εορταστική σεζόν του 2020 ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική από άλλες χρονιές. Δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε με μεγάλα πάρτι ή να βγούμε από τα σπίτια μας, καθώς η πανδημία που ακόμη βιώνουμε προτάσσει πολύ συγκεκριμένα πράγματα από άποψη μέτρων προστασίας. Οπότε, όλοι λίγο-πολύ με αυτό πορευόμαστε και παίρνουμε αποφάσεις.

Η διάσημη ηθοποιός Tessa Thompson, που έχει παίξει σε μεγάλα blockbuster του κινηματογράφου, όπως Thor: Ragnarok και Creed, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, στον οποίο και έκανε μία ιδιαίτερα τρομακτική αποκάλυψη σχετικά με την περιπέτεια που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.




«Οδηγούσα ψηλά σε ένα βουνό για να πάω σε ένα ξυλόσπιτο και σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν εντελώς ασφαλές, γιατί δε θα δω κάποιον. Αλλά ενεπλάκην σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, οπότε είχα μία αλληλεπίδραση με κοινωνική απόσταση. Χτυπήθηκα από ένα τεράστιο φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο. Ας το πούμε έτσι. Ήταν όσο τεράστιο μπορούσε να είναι ένα φορτηγό και οδηγούσε με μία κανονική εμπορική άδεια. Χτυπήθηκα, αλλά είμαι ασφαλής, προφανώς, και στο τέλος ο οδηγός ήταν και πολύ αξιολάτρευτος. Νιώθω ότι έχω συνηθίσει τόσο τα τροχαία γιατί έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στο Los Angeles, οπότε είναι σαν τα ατυχήματα να είναι το δικαίωμά μου εκ γενετής»