Τι ακριβώς συμβαίνει με το μωρό της σταρ που βρέθηκε θετικό στον Covid;

Τι ακριβώς συμβαίνει με το μωρό της σταρ που βρέθηκε θετικό στον Covid;

Οι αναρτήσεις στο Instagram έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η ταχύτατη εξάπλωση του κορονοϊού είναι ένα ευρέως γνωστό γεγονός. Εξαρχής ένα πολύ βασικό πρόβλημα του ιού ήταν η υψηλή του μεταδοτικότητα που κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να ονομάσει την κατάσταση σε πανδημία. Πλέον, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που και να μην έχουμε νοσήσει εμείς οι ίδιοι, όλο και κάποιον γνωστό θα έχουμε που έχει νοσήσει.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός Jessie Cave, γνωστή από τις ταινίες του Harry Potter, στις οποίες υποδύθηκε τη Lavender Brown (σ.σ. το κορίτσι που ήθελε τον Ron), αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι το τριών μηνών μωράκι της κόλλησε κορονοϊό.




«Το καημένο το μωρό είναι θετικό στον κορονοϊό. Είναι ok και τα πηγαίνει καλά, αλλά είναι σε επαγρύπνηση και προσέχουν πολύ, ευτυχώς. Αυτό το στέλεχος είναι εξαιρετικά ισχυρό και μεταδοτικό, οπότε ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα είναι ακόμα πιο προσεκτικοί τις επόμενες εβδομάδες», έγραψε στην ανάρτησή της ανάμεσα στα άλλα.

Τα θετικά νέα είναι ότι μία μέρα πριν ακολούθησε άλλο ένα post ως update σχετικά με την κατάσταση, όπου η γλυκιά ηθοποιός και μαμά μάς πληροφόρησε ότι το μωρό της είναι τώρα σπίτι. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους followers της για την υποστήριξη που της έδειξαν και συνόδευσε το κείμενο με μία σειρά από φωτογραφίες από την περιπέτεια της οικογένειας.

«Το μωρό είναι σπίτι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης. Να είσαι όλοι ασφαλείς. (Είχαμε) απίστευτη φροντίδα από όλους στο Chelsea & Westminster»

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.