Οι tb photos της Ελένης αποδεικνύουν ότι και μελαχρινή ήταν μία θεά

Οι tb photos της Ελένης αποδεικνύουν ότι και μελαχρινή ήταν μία θεά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εκθαμβωτική ό,τι χρώμα και να έχουν τα μαλλιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην εγχώρια showbiz. Πρόκειται για μία παρουσιάστρια που ορίζει τον δρόμο των υπόλοιπων και που αποτέλεσε μία κατηγορία από μόνη της. Όλος ο κόσμος απολάμβανε τη συντροφιά της στην τηλεόραση, γι’ αυτό και οι εκπομπές της ήταν τόσο επιτυχημένες.

Όσο αδιαμφισβήτητο κι αν είναι το ταλέντο της, ωστόσο, άλλο τόσο είναι και η ομορφιά της. Μία γυναίκα με υπέροχα χαρακτηριστικά που καθιερώθηκε για το λαμπερό ξανθό που έχουν τα μαλλιά της και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της.




Στην αρχή της καριέρας της, ωστόσο, η Ελένη ήταν μελαχρινή, κάτι που πολλοί έχουν ξεχάσει. Οι φωτογραφίες από εκείνη την εποχή είναι πιο λίγες, αλλά όσες έχουν τύχει να κυκλοφορήσουν εντυπωσιάζουν με το θέαμα.

Πριν από μερικές ώρες, πάντως, η ίδια η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση με δύο tb φωτογραφίες από τότε και, ειλικρινά, είναι πιο σέξι από ποτέ με τα πιο σκουρόχρωμα μαλλιά της και το πιο wavy look. Όχι ότι με το ξανθό δεν είναι, αλλά πραγματικά οι εν λόγω λήψεις ειδικά μπορούν να σου «κόψουν» την ανάσα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.