Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία που έκανε όλους τους διάσημους να σχολιάσουν

Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία που έκανε όλους τους διάσημους να σχολιάσουν

Είναι σέξι με τον πιο κομψό τρόπο.

Ωραία ημέρα η χτεσινή. Βγήκε ο ήλιος σε τέτοιον βαθμό που νομίσαμε για λίγο ότι ήμασταν στην άνοιξη. Όχι ότι το λες και πολύ φυσιολογικό, βέβαια, πρώτες μέρες του Ιανουαρίου να κάνει τόση ζέστη, αλλά σίγουρα έφτιαξε λίγο την ψυχολογία μας. Οι περισσότεροι επιλέξαμε μία μετακίνηση 6 και, όσοι δεν το κάναμε, ανοίξαμε τις μπαλκονόπορτες και απολαύσαμε τον καφέ μας έξω.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είπε να πάει το όλο σκεπτικό ένα βήμα παραπέρα, να αφαιρέσει τα περιττά ρούχα και να ποζάρει με ένα σεντόνι και ένα ποτό συντροφιά μέσα στον ήλιο. Φυσικά, ακριβώς επειδή μιλάμε για το συγκεκριμένο κορίτσι, καταλαβαίνεις ότι η λήψη θα ήταν εκ των πραγμάτων πολύ εντυπωσιακή. Ωστόσο, πρέπει να τη δεις για να καταλάβεις τον ενθουσιασμό που προκλήθηκε στους followers της στο Instagram.




Τα σχόλια άρχισαν να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο με το ιδιαίτερα σέξι θέαμα, και όχι μόνο από τους φανς της. Συνάδελφοί της και γενικά celebrities της εγχώριας showbiz έσπευσαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο για να δείξουν το πόσο υπέροχο είναι το εν λόγω post.

Για να δεις τη φωτογραφία για την οποία όλοι μιλάνε σήμερα, μπες στην παρακάτω gallery.