Εμβόλιο για COVID στο βασιλικό παλάτι: Ποιοι royals το έκαναν πρώτοι;

Εμβόλιο για COVID στο βασιλικό παλάτι: Ποιοι royals το έκαναν πρώτοι;

Φυσικά και τα βασιλικά μέλη βρέθηκαν στους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο.

Έχουμε πια κλείσει έναν χρόνο από τότε που ο κορονοϊός εμφανίστηκε στις ζωές μας. Ξεκίνησε από μία επαρχιακή πόλη, τη Wuhan, και, πριν το καταλάβουμε, εξαπλώθηκε τόσο που χαρακτηρίστηκε ως πανδημία. Έκτοτε, τα πράγματα είχαν στην πλειοψηφία τους μία πεπατημένη: καραντίνα. Όλος ο πλανήτης σχεδόν κλείστηκε στα σπίτια του. Διεξοδική απολύμανση, προστατευτικές μάσκες και αποστάσεις στην προσπάθεια να περιοριστεί η μετάδοση του ιού.

Όλων η σκέψη αυτό το διάστημα, λοιπόν, βρισκόταν στο πολυπόθητο εμβόλιο και στο πότε θα κυκλοφορήσει για το κοινό. Πολλές χώρες εργάζονταν πυρετωδώς και, τελικά, το εμβόλιο είναι γεγονός και έχει αρχίσει τη διανομή του.




Σύμφωνα με βασιλική πηγή, οι εμβολιασμοί στο βασιλικό παλάτι άρχισαν χτες και, φυσικά, πρώτοι στη γραμμή βρέθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος ως οι γηραιότεροι. Άλλωστε, στην Αγγλία, οι άνθρωποι που είναι άνω των 80 ετών ανήκουν σε αυτούς που έχουν υψηλή προτεραιότητα σχετικά με το εμβόλιο.

Το royal couple, πάντως, περνάει τη φάση της καραντίνας στο Windsor και, μάλιστα, έκανε Χριστούγεννα στο Berkshire αντί για τους καθιερωμένους εορτασμούς στο Sandringham. Οπότε, λογικό να σπεύσει για το εμβόλιο, στην προσπάθειά του να προστατευτεί περαιτέρω από την πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη, και να συγκαταλεγεί στους 1,5 εκατομμύρια ανθρώπους που το έχουν ήδη κάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.