Η κόρη της Angelina Jolie μεγάλωσε και σχεδόν έφτασε τη μαμά της

Η κόρη της Angelina Jolie μεγάλωσε και σχεδόν έφτασε τη μαμά της

Και κάπου εδώ σκεφτόμαστε πώς περνάνε έτσι τα χρόνια...

Σαν χτες θυμόμαστε τη μέρα που μάθαμε ότι η Angelina Jolie γέννησε τη Shiloh. Ή καλύτερα, όλος ο πλανήτης λογικά θυμάται τη μεγάλη στιγμή. Η ηθοποιός που ήταν τότε ζευγάρι με τον Brad Pitt περίμενε τον καρπό του έρωτά τους και σύσσωμο το κοινό προσπαθούσε να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ένα παιδί που δημιουργείται από δύο από τους πιο ωραίους ανθρώπους του κόσμου.

Τα χρόνια πέρασαν. Με τον Brad δεν είναι πια μαζί, ωστόσο, φωτογραφίες δικές της με τα παιδιά βλέπουμε συχνά-πυκνά. Η σταρ επιλέγει να κάνουν βόλτες μαζί, να βγαίνουν να ψωνίζουν και να προσπαθούν να κρατήσουν κάποια πράγματα από την καθημερινότητα λόγω δημοσιότητας όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.
Η 16χρονη Zahara είχε γενέθλια και αυτά στάθηκαν η αφορμή η Angie με την Shiloh κι εκείνη να πάνε σε μία αιθιοπική μπουτίκ για shopping. Είχαμε, λοιπόν, την ευκαιρία να δούμε τη 14χρονη πια Shiloh, η οποία έχει μεγαλώσει απίστευτα. Σε τέτοιο σημείο, που στο ύψος κοντεύει να φτάσει τη μαμά της που είναι σχεδόν 1,70.

Ως προς τη γενικότερη εμφάνιση, η Shiloh ήταν super casual φορώντας denim shorts, hoodie και sneakers και μας έκανε να τρομάξουμε με το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια.