Οι νέες photos της Μαλέσκου είναι ο τέλειος τρόπος για να τελειώσει το ΣΚ

Οι νέες photos της Μαλέσκου είναι ο τέλειος τρόπος για να τελειώσει το ΣΚ

Το ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ ωραίο και σέξι κορίτσι, αλλά αυτές οι φωτογραφίες απογείωσαν το θέμα.

Κυριακή σήμερα και άλλο ένα σαββατοκύριακο ετοιμάζεται να έρθει στο τέλος του. Οι ημέρες περνάνε λίγο περίεργα στην παρούσα φάση, καθώς ο καιρός δε διευκολύνει και καθόλου την κατάσταση. Τη μία, ο ήλιος βγαίνει και είναι λες και πρόκειται περί άνοιξης, στέλνοντάς μας να ανασύρουμε τα καλοκαιρινά για τη μεσημεριανή μας βόλτα. Την άλλη, σπεύδουμε να επαναφέρουμε τα πιο ζεστά υφάσματα γιατί έχει κρύο και υγρασία. Κοινώς, τα έχουμε όλα δίπλα μας.

Οι celebrities ήταν ιδιαίτερα ενεργές. Οι αναρτήσεις και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους αρκετές για να έχεις να σκρολάρεις μέσα στη μέρα σου. Εκεί, λοιπόν, που απολαμβάναμε το βιβλίο μας, ξαφνικά, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.




Το ξέρουμε πια ότι η παρουσιάστρια είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι και ότι οι φωτογραφίες της είναι ικανές να σε αφήσουν άφωνη. Υπάρχει πολύ sexiness στην ατμόσφαιρα, ενώ η αίσθηση του στυλ της δεν είναι αμφισβητήσιμη. Ωστόσο, όταν ανεβάζει φωτογραφίες, όπως αυτές που θα δεις στην παρακάτω gallery, πώς να μη σχολιάσεις;

Το σίγουρο είναι ότι το ξανθό κορίτσι της Ελληνικής τηλεόρασης έχει κατακτήσει το κοινό και έχουμε ακόμη να δούμε πολλά από εκείνη.

Απόλαυσε τη νέα ανάρτηση, λοιπόν, στη συνέχεια.