Η Δανάη Παππά έκανε το πρώτο ταξίδι για το 2021 με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά έκανε το πρώτο ταξίδι για το 2021 με τον σύντροφό της

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram είναι απίστευτες.

Η Δανάη Παππά πηγαίνει συχνά ταξίδια. Για την ακρίβεια, αν επισκεφτείς τον λογαριασμό της στο Instagram, θα δεις πολλές αναρτήσεις από κάθε είδους προορισμό, στις οποίες ποζάρει και μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει. Στα τελευταία, μάλιστα, μας δείχνει και κοινές της φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο, μάλιστα, φαίνεται να περνάει καταπληκτικά ό,τι και να κάνουν.

Το 2021, δε, μπήκε πολύ δυναμικά για το ζευγάρι, αφού, όπως είδαμε στον λογαριασμό της αγαπημένης ηθοποιού στο Instagram, αποφάσισαν όχι μόνο να πάνε ταξίδι, αλλά ο προορισμός να είναι και πιο ιδιαίτερος. Πού πήγαν, λοιπόν; Στην Αίγυπτο.

Η Δανάη έκανε ένα post με υπέροχες φωτογραφίες μπροστά στις πυραμίδες, ενώ στα stories της την είδαμε μαζί με τον καλό της, αλλά και μόνη της να χορεύει. Μας έχει συνηθίσει, άλλωστε, σε αντίστοιχα βιντεάκια στο TikTok που πηγαίνουν και πολύ καλά στις προτιμήσεις του κόσμου.




Η αλήθεια είναι πως σταθήκαμε για αρκετή ώρα και κοιτάζαμε το υλικό που μοιράστηκε στον λογαριασμό της και φανταστήκαμε για λίγο το πρώτο ταξίδι που θα κάνουμε όταν μπορέσουμε με όλη αυτήν την κατάσταση που επικρατεί.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.