Μήπως πίσω από την πιο πολυσυζητημένη σχέση, κρύβεται ένα μεγάλο σκάνδαλο;

Μήπως πίσω από την πιο πολυσυζητημένη σχέση, κρύβεται ένα μεγάλο σκάνδαλο;

Για ποιο λόγο κατηγορούν τη διάσημη ηθοποιό;

Λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες οι οποίες επιβεβαίωσαν τη σχέση των Olivia Wilde και Harry Styles. Σχέση όχι και τόσο απροσδόκητη τελικά, μιας και κανένας από τους δύο δεν είχε σύντροφο-μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον-, ενώ συνεργάζονται και στην ταινία «Don't Worry Darling» την οποία σκηνοθετεί η Olivia και πρωταγωνιστεί ο Harry.

Όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησαν αμέσως οι φήμες σχετικά με το πότε ξεκίνησαν οι δυο τους να είναι ζευγάρι, ενώ οι κακές γλώσσες υποστήριξαν ότι ο Harry, ήταν η αιτία χωρισμού της Olivia από τον αρραβωνιαστικό και πατέρα των παιδιών της, Jason Sudeikis.

Το σημερινό ρεπορτάζ ωστόσο, δίνει μία εντελώς διαφορετική οπτική της ιστορίας, μιας και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, οι δύο συνεργάτες έγιναν ζευγάρι αρκετό καιρό μετά το χωρισμό της Olivia, o οποίος μπορεί να είδε το φως της δημοσιότητας δύο μήνες πριν, αλλά οι αποφάσεις από το ζευγάρι είχαν ληφθεί πολύ νωρίτερα.

Οι ισχυρισμοί αυτοί, πιθανότατα να μην απέχουν πολύ από την αλήθεια, μιας και Wilde και Sudeikis, είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλά πρώην ζευγάρια, μιας και διατηρούν άψογες σχέσεις, κάτι που πιθανότατα να μη συνέβαινε αν στη μέση υπήρχε η... απιστία!