Alessandra Ambrosio: Η 39χρονη καλλονή με κόκκινο μπικίνι θα φτιάξει τη Δευτέρα σου

Alessandra Ambrosio: Η 39χρονη καλλονή με κόκκινο μπικίνι θα φτιάξει τη Δευτέρα σου

Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτό το σώμα της

Οι γιορτές πέρασαν ανεπιστρεπτί και εσύ (κι εμείς) έχουμε πια επιστρέψει στη δουλειά μας. Σήμερα είναι μια Δευτέρα που δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο και είναι ακριβώς όπως όλες οι άλλες που έχουν έρθει κι έχουμε ανταπεξέλθει τόσους μήνες. Ίσως όμως αν δεις τις φωτογραφίες της Alessandra Ambrosio στην παραλία με μαγιό, να αλλάξεις λιγάκι τη γνώμη σου.

Αν δεν ξύπνησες με όμορφη διάθεση η Alessandra Ambrosio θα σου φτιάξει τη μέρα ή θα σου τη χαλάσει εντελώς. Βέβαια όταν βλέπεις τις αναλογίες αυτές στα 39 (σχεδόν 40) τότε το σίγουρο είναι πως μια «ζήλεια» θα τη νιώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Alessandra Ambrosio στη Βραζιλία σε μια εξόρμηση στη θάλασσα όπου και βρισκόταν με τα παιδιά της και οι φωτογραφίες που μας χάρισε απλά μας άφησαν άφωνες. Καταλαβαίνεις βρισκόμαστε ήδη στην προσπάθεια της απώλειας των κιλών των Χριστουγέννων και όταν βλέπουμε τέτοιες εικόνες το έργο μας κάπως δυσκολεύει.

Οκ, σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να γίνουμε Ambrosio, όμως μπορούμε ίσως να πλησιάσουμε λιγάκι τον στόχο αυτό. Η 39χρονη καλλονή πέρασε άλλη μια μέρα στην παραλία Florianοpolis και το γυμνασμένο της σώμα ήταν ακριβώς το inspiration που χρειαζόμασταν μια μέρα σαν και τη σημερινή.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω καλύτερα και θα καταλάβεις γιατί το λέμε αυτό. Της αξίζουν τουλάχιστον συγχαρητήρια γι’ αυτό το κορμί στα 39.


https://www.instagram.com/p/CJ5RecvJ8Yi