Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση της Βίσση με τη Βανδή πριν το J2Us

Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση της Βίσση με τη Βανδή πριν το J2Us

Όλα ξεκίνησαν με ένα ραντεβού στο σπίτι

Το τηλεοπτικό αντάμωμα της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2ofUs έγινε θέμα συζήτησης στα μίντια αλλά και στον απλό κόσμο μέσα στις γιορτές.
Η τηλεοπτική συνάντηση των δύο κυριών και τα τραγούδια που ερμήνευσαν μαζί επί σκηνής ήταν hot trend στο Youtube για πολλές ημέρες και παραμένουν ακόμα ψηλά στις αναζητήσεις.

Η Άννα Βίσση, σε συνέντευξή της στην κουμπάρα της Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της πρώτης συνάντησης που δεν γνωρίζαμε:

«Αυτό που έγινε δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε η Δέσποινα, δέχτηκα την πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη και θεωρώ πως θα ήταν κουτό εκ μέρους μας να μην κάναμε μια σύμπραξη σαν αυτή. Μάλιστα πρώτη είπα να συναντηθούμε κι εκείνη δέχτηκε με χαρά και βρεθήκαμε στο σπίτι του Νίκου και ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν απλά και ανθρώπινα.



Ξέρεις όταν δεν έχεις συναντηθεί ξανά με κάποιον, ο πάγος θέλει μερικά δευτερόλεπτα για να διαλυθεί. Συνειδητοποιήσαμε πως όλη αυτή η ίντριγκα δεν πήγαζε από εμάς αλλά ήταν κάτι που διασκέδαζε τους φανς μας, δεν είμαστε ανταγωνίστριες. Δεν κάναμε επίδειξη φωνών, κάναμε πλάκα και χάρηκα που χάρηκε και τόσος κόσμος», εξήγησε η Άννα Βίσση.

Το βίντεο της τηλεοπτικής συνάντησης των δύο ερμηνευτριών παραμένει δύο εβδομάδες μετά την προβολή του στη δεκάδα των trends του Youtube με 1,3 εκατομμύρια προβολές.