Η αφοπλιστική απάντηση της Μαλέσκου για τις φήμες φλερτ με τον Αργυρό

Η αφοπλιστική απάντηση της Μαλέσκου για τις φήμες φλερτ με τον Αργυρό

Την απάντησή της δεν την περιμένεις με τίποτα

Αν υπάρχει κάτι που δεν θα ξεχάσουμε από τη χρονιά που μας άφησε, συνδυαστικά με αυτή που διανύουμε, αυτό είναι η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του ΣΚΑΪ, αλλά και τα βλέμματα που αντάλλαζαν κάθε τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου. Από εκείνο το βράδυ κι έπειτα οι δυο τους έγιναν θέμα συζήτησης σε όλα τα ΜΜΕ με τις φήμες περί φλερτ να κυριαρχούν.

Και δεν λέμε είναι πολύ ωραίοι μαζί και άκρως ταιριαστοί. Υπήρχε όμως πράγματι φλερτ; Είναι μαζί και μας το κρύβουν; Οι απαντήσεις που αναζητούσαμε ήταν πολλές και η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση που μάλλον δεν ήταν αυτή που περίμενες να ακούσεις.



Και εξηγούμαστε, αν νομίζεις πως η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια παραδέχτηκε τις φήμες φλερτ ή σχέσης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και δεν γινόταν να μην τη ρωτήσει για το πιο μείζον θέμα της πρώτης εβδομάδας του 2021.

«Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος, θα τα ακούει –που σίγουρα τα έχει ακούσει- και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι δεν υπάρχει κάτι. Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι».

Τότε ο δημοσιογράφος της λέει πως μόνη εκείνη, μόνος κι εκείνος σίγουρα θα μπορούσε να συμβεί κάτι Και τότε η Ιωάννα Μαλέσκου πέταξε τη δική της «βόμβα». «Καλέ... δεν είμαι μόνη. Δεν είμαι μόνη και δεν ξέρω αν είναι μόνος, και δεν παίζει και ρόλο κιόλας αυτό». Και κάπου εδώ μείναμε να κοιτάμε την οθόνη και να προσπαθούμε να επεξεργαστούμε αυτό που μόλις ακούσαμε.

Δεν είναι μόνη λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου, και μόλις τα media βρήκαν ακόμη ένα θέμα για να εξακριβώσουν.