Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Είναι αυτή η απόδειξη της επανασύνδεσής τους;

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Είναι αυτή η απόδειξη της επανασύνδεσής τους;

Eπιτέλους το τοπίο ξεδιαλύνει!

Είναι ίσως η πιο περίπλοκη σχέση της showbiz, μιας και πραγματικά οι δύο stars μας έχουν μπερδέψει. Πάνω που λέμε ότι είναι και πάλι μαζί, κάτι μαθαίνουμε και όλα όσα γνωρίζαμε ανατρέπονται!

Ο λόγος για τους Khloe Kardashian και Tristan Thompson, οι οποίοι από τη στιγμή που ο Tristan απάτησε την Khloe, βρίσκονται σε μία on and off σχέση, χωρίς και οι ίδιοι όπως δείχνουν, να ξέρουν τι θα γίνει στο μέλλον.

Οι τελευταίες πληροφορίες, έκαναν λόγο για βελτίωση των σχέσεών τους, για χάρη της κόρης τους True. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι σύντομα θα είναι και πάλι μαζί, μιας και η κοινή καραντίνα που έκαναν, ήταν ιδανική για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξεδιαλύνει το τοπίο, μιας και μάλλον τους αρέσει αυτό το κρυφτό με το κοινό και τους δημοσιογράφους. Μέχρι σήμερα ωστόσο, όταν και ο Tristan, θέλησε να δώσει ένα μικρό hint του τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Khloe λοιπόν, ανέβασε μία σέξι φωτογραφία, όπως άλλωστε συνηθίζει και ο Tristan, φανερά εντυπωσιασμένος, έκανε το εξής σχόλιο: «Μy Queen»! Όπως είναι φυσικό, οι φήμες για επανασύνδεση σχεδόν… επιβεβαιώθηκαν, μιας και το συγκεκριμένο, είναι ένα σχόλιο που κάνεις σε μία γυναίκα που πραγματικά θαυμάζεις.

Για να δούμε…

Δες την παρακάτω gallery: