Παντρεύεται η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες; Η αναπάντεχη αποκάλυψη

Παντρεύεται η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες; Η αναπάντεχη αποκάλυψη

Η αποκάλυψη για τον γάμο 

Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, μπορεί να είναι μήλον της έριδος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στην προσωπική ζωή της όμορφης ηθοποιού.

Η Δανάη είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, γιο της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως είχε τον φόβο της δέσμευσης αλλά έχει συζητήσει με την αγαπημένη του και πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες το ενδεχόμενο του γάμου:

«Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει πολύ, αλλά το πού και το πώς αφορά εμάς τους δύο. Γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση που δεν είχε δουλειά ως ηθοποιός αλλά δούλευε ως σερβιτόρα και ξαφνικά στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το κάστινγκ για τις Μέλισσες και έγιναν όλα τα υπόλοιπα».



Όπως φαίνεται, το ζευγάρι έχει σκεφτεί να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Πάντως, ο αγαπημένος της Δανάης, ηθοποιός κι αυτός, έχει ήδη έναν γάμο και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του. Το 2015 ο ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δώρα, που είναι σκηνοθέτης στο επάγγελμα, στη Θεσσαλονίκη, όμως μετά από ένα χρόνο χώρισαν.

«Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, έγινε πάνω στον ενθουσιασμό. Δεν μετανιώνω, γιατί γνώρισα μια γυναίκα με την οποία παραμένουμε φίλοι. Το θέλαμε και οι δύο τότε, αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά γι’ αυτά τα πράγματα – και πριν από τον γάμο! Εγώ έκανα πρόταση στους έξι μήνες και αυτό αποδείχτηκε κάπως επιπόλαιο», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.