Άκης Πετρετζίκης: Η αποκάλυψη για το πώς δεν παχαίνει και το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς

Άκης Πετρετζίκης: Η αποκάλυψη για το πώς δεν παχαίνει και το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς

Άκρως αποκαλυπτικός ο Άκης Πετρετζίκης.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στο Tik Talk στον Alpha έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο διάσημος σεφ μίλησε για όλα και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ο Άκης, μίλησε για τα όνειρά του αλλά απέφυγε να εξηγήσει αν είναι single ή σε σχέση αυτή τη στιγμή ενώ μίλησε και για το μέλλον του και αποκάλυψε πως θέλει σίγουρα να κάνει οικογένεια.

«Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και προσωπικά δεν υπάρχει πιο όμορφο από το να κάνεις οικογένεια. Πρέπει να το ζήσεις και να δώσεις το 100%, όταν είσαι έτοιμος. Δεν είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω αλλά θα ήθελα να γίνει σωστά. Η οικογένεια είναι κάτι μαγικό, αλλά αν δεν το ζήσω δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει για μένα πάντως κάτι πιο σημαντικό από τα παιδιά, δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από ένα πλασματάκι που τρέχει μέσα στο σπίτι», τόνισε ο Άκης.

Ταυτόχρονα ο Πετρετζίκης μίλησε και για τη σχέση του με το φαγητό, εξηγώντας πως ξυπνάει από τις πέντε το πρωί για να προλάβει να κάνει γυμναστική και να φάει πρωινό. Όσο για το γιατί δεν παχαίνει με τόσο φαγητό που δοκιμάζει, ο Άκης φανέρωσε τα μυστικά του.

Μπόλικη γυμναστική καθημερινά, μείωση των υδατανθράκων και των γλυκών είναι μερικά από τα μυστικά του σεφ, ο οποίος κάνει ένα είδος fasting, σταματώντας να τρώει οτιδήποτε μετά τις οκτώ το απόγευμα.

Κι αν νομίζεις πως ο Άκης μαγειρεύει στο σπίτι, κάνεις λάθος, μιας και ο ίδιος αποκάλυψε πως πολύ συχνά παραγγέλνει ντελίβερι κάνοντας τα παιδιά που μεταφέρουν το φαγητό να απορούν, τη στιγμή που τον βλέπουν μπροστά τους. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.