Η star ταξιδεύει σε… 5 διαφορετικές χώρες και προκαλεί παγκόσμια οργή

Η star ταξιδεύει σε… 5 διαφορετικές χώρες και προκαλεί παγκόσμια οργή

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν ιδιαιτέρως ταξιδιάρικες για τη διάσημη τραγουδίστρια!

Τα ταξίδια ποτέ ξανά δεν ήταν δυσκολότερα, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Αεροδρόμια κλείνουν, χώρες επιβάλλουν αυστηρά μέτρα, και μία τόσο όμορφη συνήθεια αναβάλλεται επ’ αόριστον για όλους μας. Ή μάλλον όχι για όλους, μιας και συγκεκριμένα άτομα, προφανώς πλούσια με μεγάλη δύναμη, δείχνουν να αγνοούν τα μέτρα και να κάνουν του κεφαλιού τους.

Ένα από αυτά είναι και η Madonna, η οποία τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έκανε τα ταξίδια της ζωής της, τα οποία μάλιστα φρόντισε να προβάλλει στο έπακρον μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, πέταξε από το Los Angeles στο Λονδίνο και από εκεί στην Αίγυπτο, το Μαλάουι και τελικά την Κένυα. Μαζί της, ήταν τα 5 από τα 6 της παιδιά, ανάμεσά τους και ο Rocco, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Guy Richie. Την παρέα συμπλήρωσε ο σύντροφος της star και χορευτής Ahlamalik Williams και ο προσωπικός της φωτογράφος Ricardo Gomes.

Η χαρωπή συντροφιά λοιπόν, έκανε σαφάρι και γνώρισε τα έθιμα των γηγενών οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με τιμές. Ωστόσο, η ανευθυνότητα της star, ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο μιας και αποφάσισε να κάνει τον γύρο του κόσμου, την ίδια στιγμή που μέτρα κατά της πανδημίας απαγορεύουν τις άσκοπες μετακινήσεις στο μεγαλύτερο μέρος των πολιτών.

Πηγή ωστόσο αναφέρει ότι όλη η οικογένεια υπεβλήθη σε covid tests, σε μία προσπάθεια να κατευνάσουν τα νεύρα και τις αντιδράσεις του κόσμου, τα οποία είναι μάλλον δικαιολογημένα.

Δες τα video παρακάτω: