Κανένα έλεος: Είναι πια ξεκάθαρο ότι η Jennifer Lopez δεν μας λυπάται καθόλου

Κανένα έλεος: Είναι πια ξεκάθαρο ότι η Jennifer Lopez δεν μας λυπάται καθόλου

Μας έχει βγάλει εκτός εαυτού και όχι άδικα. 

Είναι διάσημη, σέξι, ταλαντούχα και πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. Έχει πάει το girl power σε άλλο επίπεδο και κάθε φορά μας εκπλήσσει όλο και πιο πολύ. Είναι η αγαπημένη μας Jennifer Lopez, το beauty και fitness icon της κάθε σύγχρονης γυναίκας εκεί έξω.

Βέβαια, μπορεί η J.Lo να μας εκφράζει και να την αγαπάμε γι’ αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι και αυτό που λέμε… κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μία περιήγηση άλλωστε στο Instagram της, μπορεί να σε πείσει για το παραπάνω, μιας και η διάσημη τραγουδίστρια ζει τη μεγάλη ζωή -και καλά κάνει εδώ που τα λέμε-.

Η Jennifer ως γνωστόν, ταξίδεψε στο αγαπημένο θέρετρο των stars, το Turks and Caicos, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, λίγο πριν πέσει ο βαρύς χειμώνας στη Βόρεια Αμερική.

Φρόντισε λοιπόν να ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες γινόμαστε μάρτυρες της άψογης σιλουέτας της και φυσικά των δραστηριοτήτων στις οποίες και επιδόθηκε. Μάλιστα λίγες ώρες πριν, ανέβασε μία σούπερ σέξι φωτογραφία με μαγιό, την ώρα που κάνει SUP.

Και στο σημείο αυτό εμείς μπουχτίσαμε με την τελειότητα και είμαστε πραγματικά εκτός εαυτού. Ευτυχώς που επέστρεψε στα κρύα, γιατί κάποια τρέλα θα την κάναμε!

Δες την παρακάτω gallery: