H χήρα του «Μαύρου Πάνθηρα» δέχεται το βραβείο του με δάκρυα στα μάτια

H χήρα του «Μαύρου Πάνθηρα» δέχεται το βραβείο του με δάκρυα στα μάτια

Η χήρα του Chadwick Boseman συγκινεί.

Μέσα στον Αύγουστο του 2020, έγινε γνωστή η απώλεια του 43χρονου Chadwick Boseman, του εμβληματικού ηθοποιού που ενσάρκωσε τον «Μαύρο Πάνθηρα» της Marvel.

Ο Boseman πάλεψε με τον καρκίνο αλλά ακόμα και μετά το θάνατό του, το έργο του έμεινε στην ιστορία αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εργάστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή χωρίς να αφήσει το πρόβλημα υγείας του να γίνει γνωστό.

Χθες λοιπόν, η χήρα του ηθοποιού, Simone Ledward Boseman , έστειλε ένα βίντεο για να παραλάβει εκ μέρους του Boseman, το βραβείο του στην 30η τελετή των Βραβείων IFP Gotham Awards.



Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του Πάνθηρα τόνισε:

«Ήταν ένα από τα πιο ειλικρινή άτομα που έχω συναντήσει, το έψαχνε αυτό και ήξερε πως η η αλήθεια είναι κάτι που πολλές φορές αποφεύγουμε. Αν όμως κάποιος δεν ζει με αλήθεια, δεν μπορεί να ζήσει. Η αλήθεια όμως υπήρξε ο τρόπος που ζούσε κάθε μέρα, με τις ατέλειές του αλλά αποφασισμένος, είχε την ευλογία να ζήσει πολλές ζωές, κατάλαβε νωρίς τι ήταν γραμμένο για εκείνον, είχε τη δύναμη να αφήνει τα πράγματα να συμβαίνουν και να τον φωτίζει η αγάπη του Θεού».

Μιλώντας σαν να μιλάει στον Chadwick, η αγαπημένη του λύγισε και είπε με δάκρυα στα μάτια:
«Chad σε ευχαριστώ, σε αγαπώ, είμαι τόσο περήφανη για σένα, συνέχισε να σκορπίζεις το φως σου επάνω μας, σε ευχαριστούμε».