Sex and The City reboot: Μόλις μάθαμε τις αμοιβές των τριών πρωταγωνιστριών

Sex and The City reboot: Μόλις μάθαμε τις αμοιβές των τριών πρωταγωνιστριών

Και χρειαζόμαστε λίγο αιθέρα για να συνέλθουμε!

Χαρές μεγάλες έχουν oι άνθρωποι της HBO αλλά και όλοι οι φανς του θρυλικού Sex and The City, μιας και τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι σύντομα στις οθόνες μας-σε περίπτωση που δεν έχει επέλθει η καταστροφή του κόσμου-. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στους επόμενους μήνες ο νέος τίτλος θα είναι «Αnd just like that...», και όλες εμείς ανυπομονούμε να ξαναδούμε τις περιπέτειες της αγαπημένης τετράδας-βασικά τριάδας- στην εμβληματική μεγαλούπολη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα επεισόδια θα είναι 10 και θα διαρκούν μισή ώρα, ενώ ως γνωστόν, η Kim Cattrall (aka Samantha Jones) δεν θα εμφανιστεί μιας και οι σχέσεις της με την SJP δεν ήταν και οι καλύτερες τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα όπως διευκρινίστηκε, ο ρόλος της Samantha απλά δεν θα υφίσταται καθώς δεν υπήρξε ποτέ η σκέψη να αντικατασταθεί η Cattrall.

Το «Αnd just like that...» θα έχει ως κεντρικό θέμα την γνωστή πια τριάδα και το πώς αντιλαμβάνονται τον έρωτα και τη φιλία στα 50 τους! Αυτό που γνωρίζουμε πάντως σίγουρα, είναι ότι οι τρεις πρωταγωνίστριες, εκτός από τον έρωτα και τη φιλία, αντιλαμβάνονται πολύ καλά και τα… οικονομικά τους, κάτι που επιβεβαιώνεται από σημερινό ρεπορτάζ, που αποκαλύπτει τις αμοιβές τους.

Για να μην μακρηγορούμε, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon θα κερδίζουν 1 εκατομμύριο (!) δολάρια (ίσως και περισσότερα) για κάθε επεισόδιο! Σε περίπτωση που σου ήρθε μία ζάλη, φάει ένα κομματάκι σοκολάτα για να συνέλθεις.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, μάλλον θα φέρουν τα 10πλάσια στο κανάλι, οπότε η συμφωνία τους μόνο σωστή μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάτι ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η Parker, δέχτηκε να πάρει ακριβώς τα ίδια χρήματα με τις υπόλοιπες ηθοποιούς, κάτι που ως γνωστόν δεν συνέβαινε παλαιότερα.

Μάλλον θα αποφάσισε ότι είναι καιρός να παίξει πιο… ομαδικά!