Mετά τον σάλο που προκάλεσε... η Jennifer Aniston προσπαθεί να εξιλεωθεί

Mετά τον σάλο που προκάλεσε... η Jennifer Aniston προσπαθεί να εξιλεωθεί

Tα κατάφερε άραγε;

Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες από τότε που η Jennifer Aniston θέλησε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, διοργανώνοντας ένα σεμνό παρτάκι, με μερικούς φίλους. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, με άκρως χιουμοριστική διάθεση, μας έδειξε τα… στολίδια με τα οποία είχε διακοσμήσει το σπίτι της, ένα εκ των οποίων ήταν αφιερωμένο στον Covid-19, γράφοντας «Η πρώτη μας πανδημία 2020».

Όπως ήταν φυσικό, η κατακραυγή ήταν τεράστια με τα σχόλια να τονίζουν ότι δεν μπορείς να γιορτάζεις ή να κάνεις χιούμορ με μία κατάσταση που έχει βλάψει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η οργή του κοινού ήταν μεγάλη, κάποιοι αποκάλεσαν την star «ανόητη» ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν ότι οι διάσημοι ζουν στον δικό τους κόσμο.

Η Aniston από την πλευρά της, δεν έκανε κάποιο σχόλιο, αν και αν κρίνουμε από τη στάση της μάλλον κατάλαβε το λάθος της. Λίγες ώρες πριν μάλιστα, ανέβασε μία throwback selfie με την κολλητή της Courteney Cox, στην οποία φορούν και οι δύο μάσκες, προτρέποντας το κοινό να μην την ξεχνάει ποτέ.

Πολλοί θεώρησαν ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να εξιλεωθεί, αν και η αλήθεια είναι ότι η Jen, βρίσκεται ανάμεσα στους πολλούς διάσημους που έχουν αγωνιστεί με τον τρόπο τους κατά της πανδημίας.

Ας πούμε ότι ήταν ένα λάθος της στιγμής. Δες την παρακάτω gallery: