Naya Rivera: 6 μήνες μετά τον θάνατό της γίνεται trend στο Twitter

Naya Rivera: 6 μήνες μετά τον θάνατό της γίνεται trend στο Twitter

Το μήνυμα του πρώην συζύγου της.

Το 2020 δεν ήταν η χρονιά των χαρούμενων ειδήσεων και αυτό το αντιληφθήκαμε από πάρα πολύ νωρίς. Η πιο τραγική είδηση που ακούσαμε όμως ήταν αυτή του θανάτου της 33χρονης Naya Rivera, η οποία αγνοούνταν για περίπου πέντε ημέρες προτού το άψυχο σώμα της βρεθεί στον πάτο της λίμνης. Η όλη ιστορία και ο τρόπος που χάθηκε ήταν απίστευτα τραγικά και αλήθεια δεν θέλουμε να θυμόμαστε αυτή την τραγωδία που στιγμάτισε το 2020.

Εχθές, έξι μήνες πια από τον χαμό της η Naya Rivera έγινε viral και trend στο Twitter για έναν λόγο. Αν η νεαρή ηθοποιός δεν είχε πάει εκείνη τη βόλτα και βρισκόταν ακόμη στη ζωή, εχθές θα είχε τα γενέθλιά της, και θα γινόταν 34 ετών. Στη μνήμη της αγαπημένης τους ηθοποιού, οι fans της πέρασαν την ημέρα μιλώντας για μερικές από τις καταπληκτικές παραστάσεις και εμφανίσεις της με τα χρόνια, και κάνοντας share αναμνήσεις. Ως αποτέλεσμα, το hashtag «Naya» ήταν δημοφιλές στο Twitter όλη την ημέρα.

«Ευτυχισμένα γενέθλια στον πιο όμορφο άγγελο. Ελπίζω να το γιορτάζεις εκεί πάνω Naya. Μας λείπεις και σε αγαπάμε πολύ», έλεγε ένα από τα πολλά tweets στη μνήμη της νεαρής ηθοποιού.

Τη δική του ανάμνηση με μια φωτογραφία μοιράστηκε και ο πρώην σύζυγος της και πατέρας του γιους τους Ryan Dorsey, ποστάροντας μια οικογενειακή φωτογραφία τους. «Όσο σουρεαλιστικό φαίνεται, τόσο αληθινό είναι το ότι έχεις φύγει. Αν αυτό βγάζει κάποιο νόημα... τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία. 34 χρονών και απλά εύχομαι να μπορούσα να σε ακούσω να λες “είμαι γριά τώρα”. Ξεκουράσου «ηλικιωμένη» κυρία μου».

Δες στη gallery που ακολουθεί μερικά από τα tweets και τη φωτογραφία με τον γιο τους που ανέβασε ο Ryan Dorsey στη μνήμη της.