Πρόταση γάμου στην Ελένη Φουρέιρα! Θα έχουμε γάμο σύντομα;

Πρόταση γάμου στην Ελένη Φουρέιρα! Θα έχουμε γάμο σύντομα;

Χαρμόσυνα νέα για την Ελένη Φουρέιρα

Ενώ οι φήμες ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα να έχει χωρίσει ξανά από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία, παρά την τελευταία τους προσπάθεια για επανασύνδεση, στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, η δημοσιογράφος Μαρένα Καδιγιαννοπούλου μετέφερε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.

«Στα επαγγελματικά η Ελένη είναι στα πάνω της. Στα προσωπικά είναι ακόμα καλύτερα γιατί η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε και είπε το ναι απλά επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο House of Fame ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το House of Fame, θα τελειώσει ο κορονοϊός και μετά».

Εν τω μεταξύ, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε και το παρασκήνιο με τις φωτογραφίες του ζευγαριού που είχαν φτάσει πρόσφατα στα χέρια του.

«Κάποια στιγμή μας είχαν έρθει στο περιοδικό κάποιες φωτογραφίες της Ελένης που ήταν με τον Αλμπέρτο και είχαμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε μαζί. Είχε έρθει ο Αλμπέρτο από την Σαουδική Αραβία για να τη δει, κάναμε ρεπορτάζ και το είχαμε ψάξει πάρα πολύ και είχαμε βάλει τίτλο ότι είναι πάλι μαζί και είχαμε βγάλει αποκλειστικό.

Τότε είχαμε διαπιστώσει ότι και οι δύο εκείνη τη στιγμή είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά.

Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου που λέει η Μαρένα», τόνισε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.

DPG Network