H είδηση για τις Kardashians που κάνει τον γύρο του κόσμου… και δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε

H είδηση για τις Kardashians που κάνει τον γύρο του κόσμου… και δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε

Ένα ευχάριστο νέο από το μέτωπο της διάσημης οικογένειας!

Έχουν τη φήμη των κακομαθημένων, και πώς άλλωστε να μην είναι, όταν η ζωή τους είναι γεμάτη πλούτη και ανθρώπους να τους υπηρετούν. Αναφερόμαστε προφανώς στη Μεγάλη των Kardashians οικογένεια, τα μέλη της οποίας δεν σταματούν να μας απασχολούν.

Μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με το επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στην Kim και τον Kanye West, αποκαλύψεις που σχεδόν επιβεβαιώνουν τον χωρισμό, έχουμε ακόμη μία είδηση η οποία μας ξάφνιασε, αλλά αυτή τη φορά ευχάριστα.

Ως γνωστόν, το διάσημο reality show «Keeping Up With The Kardashians», ολοκληρώνει τα επεισόδιά του σύντομα, έπειτα από 20 ολόκληρες σεζόν και 14 χρόνια αδιάλειπτης τηλεοπτικής προβολής. Είδηση που αρχικά σόκαρε τους θαυμαστές της οικογένειας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το τηλεοπτικό μέλλον των μελών της, μόνο αβέβαιο δεν κρίνεται. Κάτι άλλο ωστόσο που προκάλεσε σοκ, αλλά αυτή τη φορά με την καλή έννοια, είναι η κίνηση της οικογένειας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για το show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, τα μέλη του συνεργείου έλαβαν ως δώρο 30 πανάκριβα ρολόγια, συνολικής αξίας 300 χιλιάδων δολαρίων! Όπως μαθαίνουμε, οι Kardashians θεωρούν τους ανθρώπους αυτούς σαν οικογένεια, ενώ τα δώρα τους προκάλεσαν συγκίνηση μέχρι και δάκρυα!

Για την ιστορία, τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή. Είναι αυτό που λέμε «The end of an era»!