Η αλλαγή στην εμφάνιση του πρίγκιπα Harry θα σε εκπλήξει

Η αλλαγή στην εμφάνιση του πρίγκιπα Harry θα σε εκπλήξει

Τι αναφέρει διάσημος ηθοποιός;

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι που μέσα στο 2020 είδαμε ελάχιστα, αυτό ήταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. Βλέπεις από τότε που αποφάσισαν να παραιτηθούν από βασιλείς και να απαρνηθούν τα αξιώματα και τους τίτλους τους, οι φορές που τους έχουμε δει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Με την ελπίδα λοιπόν να υπάρξει και να πραγματοποιηθεί αυτό το royal reunion τον Ιούνιο (οκ ναι, αργεί) περιμένουμε κι εμείς να δούμε τους Sussexes. Μέχρι τότε θα μείνουμε απλά με τις δηλώσεις ανθρώπων που τους βλέπουν κοντά στο σπίτι τους και μας μεταφέρουν το κλίμα, αλλά και το πώς είναι. Η τελευταία φορά που είδαμε που τους Sussexes ήταν στη Χριστουγεννιάτικη κάρτα που δημοσίευσαν, και εκεί είναι η αλήθεια πως δεν τους είδαμε και πολύ καθαρά.

Ένα νέο δημοσίευμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αυτό αφορά τον πρίγκιπα Harry. Διάσημος ηθοποιός που μένει αρκετά κοντά του ισχυρίζεται ότι τον είδε να οδηγεί το αυτοκίνητό του και πως ήταν αρκετά διαφορετικός, αφού του φάνηκε πως είχε κοτσίδα.

Ναι ναι καλά διαβάζεις. Αυτό ισχυρίζεται ο Rob Lowe, ο οποίος μένει μόλις ένα μίλι μακριά από τον Harry και τη Meghan στο Montecito. «Μένει περίπου ένα μίλι από μένα», είπε ο Rob κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο The Late Late Show. «Είναι πολύ μοναχικός. Το να τον βλέπω στη γειτονιά είναι σαν να βλέπω το τέρας του Λοχ Νες, και τελικά τον είδα. Τελικά τον είδα να οδηγεί το αυτοκίνητό του», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Ήταν πολύ, πολύ γρήγορο», πρόσθεσε. «Μην δώσετε μεγάλη σημασία στα λεγόμενα μου, αλλά φαινόταν σαν να έχει αλογοουρά. Απλά λέω. Μου φάνηκε, ως περιστασιακός παρατηρητής, ότι τα μαλλιά του είχαν μεγαλώσει πολύ και ήταν τραβηγμένα πίσω πολύ σφιχτά. Οπότε αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι ήταν μια αλογοουρά».

Το λες και σοκ αυτό αλλά ποιες είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του Rob Lowe από τη στιγμή που έχουμε να δούμε κοντά έναν χρόνο τον πρίγκιπα Harry. Μπορεί εκεί στην Αμερική να αποφάσισε να αλλάξει και look στα μαλλιά. Πάντως μόνο με κάποια φωτογραφία του θα πειστούμε για τα λεγόμενα του Rob.