Spoiler alert στο Διαφάνι: Αυτός σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη

Spoiler alert στο Διαφάνι: Αυτός σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη

Συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα αγαπημένα μας προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως δεν χάνουμε ούτε ένα επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Οι εξελίξεις στο Διαφάνι του Θεσσαλικού κάμπου, είναι καταιγιστικές, και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο το οποίο μας αφήνει έκπληκτες.

Κάπου μέσα στις γιορτές μάθαμε πως αυτό που συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη και τον Δούκα Σεβαστό δεν είναι το μυστικό για τον θάνατο του πατέρα των αδερφών Σταμίρη, αλλά πως ο άρχοντας του χωριού και ο διοικητής του τμήματος Διαφανίου στην πραγματικότητα είναι αδέρφια. Ναι ναι, καλά διαβάζεις αδέρφια. Τα spoiler θέλουν τον Μάνο Βόσκαρη να είναι στην πραγματικότητα ένας Σεβαστός και αυτό μας κεντρίζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με το σενάριο και τα επεισόδια που θα δούμε στην πορεία ο Μάνος Βόσκαρης μαθαίνει πως ο Σέργιος Σεβαστός (aka Τάσος Χαλκιάς) είναι ο πραγματικός του πατέρας, ο οποίος είχε ερωμένη τότε την μητέρα του Βόσκαρη. Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, έρχεται από αλλού. Ποιος είναι αυτός που σκότωσε εν τέλει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη; Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ξέρουμε πως η μητέρα του σκότωσε τον άντρα της όταν ήταν έγκυος σε εκείνον και γι’ αυτό γέννησε στη φυλακή. Εκείνος πήγε σε ίδρυμα και μετέπειτα τον πήρε ο Σεβαστός κοντά του (γιατί στην πραγματικότητα ήταν γιος του).

Το νέο spoiler που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας αναφέρει λοιπόν πως αυτός που μάλλον σκότωσε τον πατέρα του δεν ήταν η μητέρα του αλλά ο ίδιος ο Σέργιος Σεβαστός. Με αυτό όμως προκύπτουν και άλλα πολλά ερωτηματικά, όπως το γιατί το πήρε εκείνη επάνω της.

Δεν βιαζόμαστε, θα περιμένουμε να μάθουμε εν καιρώ τι ακριβώς έχει συμβεί.