Τέλος εποχής για την Gwyneth Paltrow: Η απόφαση που πήρε

Τέλος εποχής για την Gwyneth Paltrow: Η απόφαση που πήρε

Aν έχεις δει την τελευταία ταινία των Avengers, είναι πιθανό να έχεις δει και την τελευταία εμφάνιση της Gwyneth Paltrow στη μεγάλη οθόνη.
Η ηθοποιός εμφανίστηκε στη σειρά μικρών εκπομπών της Naomi Campbell στο YouTube και εξήγησε την μεγάλη απόφαση ζωής που έκανε πρόσφατα.

Η βραβευμένη με Oscar Paltrow, αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική μιας και θέλει να αφοσιωθεί στο Goop και στα παιδιά της.

Το μόνο ανοιχτό παραθυράκι που άφησε η Gwyneth είναι μήπως ο σύζυγός της Brad Falchuk γράψει κάτι για εκείνη, μιας και η δουλειά του είναι να εργάζεται ως σεναριογράφος και της ζητήσει να πρωταγωνιστήσει.

Πάντως σε ερώτηση της Naomi αν το αντίο στον κινηματογράφο είναι οριστικό, η Paltrow έσπευσε να πει: «Ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά ανακάλυψα αργότερα στη ζωή μου πως δεν είμαι άνετη με το να είμαι δημόσιο πρόσωπο ή να βρίσκομαι μπροστά στις κάμερες, παρότι το έκανα όλο αυτό για πολύ καιρό. Υπάρχει ένα κομμάτι μου ντροπαλό.



«Ξεκίνησα να κάνω όλο αυτό όταν ήμουν νέα και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να αναρωτηθώ αν μου αρέσει η δουλειά αυτή, αν νιώθω άνετα, αν πραγματικά θέλω να είμαι ηθοποιός και τελικά η απάντηση ήταν πως δεν ήθελα»!

Το άλλο παραθυράκι στην καριέρα της υποκριτική, που αφήνει η Paltrow έχει να κάνει με το θέατρο:
«Λατρεύω το θέατρο, υπάρχει κάτι ανατριχιαστικό σε αυτό»!