Thalia: Η ηθοποιός της «Μαρίας της Γειτονιάς» είναι σχεδόν 50 και μία κούκλα

Thalia: Η ηθοποιός της «Μαρίας της Γειτονιάς» είναι σχεδόν 50 και μία κούκλα

Η έκφραση δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της παίρνει σάρκα και οστά.

Η Thalia είναι Μεξικανή τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, συγγραφέας και επιχειρηματίας. Σύμφωνα με την AMPROFON (Ένωση Μεξικανών Παραγωγών Ηχογραφημάτων), θεωρείται η πιο εμπορική Μεξικανή τραγουδίστρια διεθνώς, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ξεκίνησε την μουσική της καριέρα από πολύ μικρή ηλικία ενώ έχει τραγουδήσει στα ισπανικά, στα αγγλικά, στα πορτογαλικά, στα γαλλικά, και στη διάλεκτο ταγκαλόγκ των Φιλιππίνων, στο πλαίσιο της προώθησης της μουσικής της στις διάφορες αγορές. Θεωρείται βετεράνος της ισπανόφωνης βιομηχανίας του θεάματος, με το όνομά της να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα brands στον ισπανόφωνο κόσμο.

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ισπανόφωνες ερμηνεύτριες όλων των εποχών και αναφέρεται από το διεθνή Τύπο ως η «Βασίλισσα της Latin Pop». Έχει λάβει 17 υποψηφιότητες στα βραβεία Latin Billboard Awards και 7 υποψηφιότητες στα βραβεία Latin Grammy, καθώς και πολλά βραβεία Lo Nuestro. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας όπως Tony Bennett, Michael Bublé, Robbie Williams, Marc Anthony, Julio Iglesias, Laura Pausini και πολλούς άλλους.



Φυσικά υπήρξε και ηθοποιός στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και το όνομά της συνδέθηκε κυρίως με τις λατινοαμερικανικές τηλενουβέλες. Τα δικαιώματα των τηλεοπτικών σειρών στις οποίες πρωταγωνίστησε έχουν πουληθεί σε πάνω από 180 χώρες, με αποτέλεσμα να θεωρούνται το πιο εξαγώγιμο προϊόν του Μεξικού μετά την τεκίλα.



Τον Αύγουστο του 2021 –σε 7 μήνες δηλαδή- θα γίνει 50 ετών και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο πρώτος αριθμός που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι την ηλικία της. Η «Μαρία της Γειτονιάς» ή η «Ροζαλίντα», όπως και να σου έρχεται στο μυαλό είναι από τις γυναίκες αυτές που ο χρόνος περνάει από δίπλα τους και δεν τις αγγίζει καν. Λέει την «καλησπέρα» και φεύγει.

Εύκολα θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε κάτι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αφού όσο περνάνε τα χρόνια εκείνη δείχνει να μη μεγαλώνει καθόλου. Είναι το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή όσο τη θυμόμαστε μέσα από τις σειρές, και ίσως μια βόλτα στη gallery που ακολουθεί σε βοηθήσει να το δεις και μόνη σου.