Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι αποκάλυψε ότι κάνει στα γυρίσματα από τις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι αποκάλυψε ότι κάνει στα γυρίσματα από τις Άγριες Μέλισσες

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες στις Άγριες Μέλισσες είναι αυτός του Μελέτη που ενσαρκώνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για τον ρόλο του Μελέτη όσο και για το τι συμβαίνει στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών.

Μιλώντας για τη σκηνή της δολοφονίας του Κλεομένη, ο ηθοποιός εξήγησε πως αυτή αποτελεί την πιο στενάχωρη δική του σκηνή.

«Μέχρι σήμερα θυμάμαι το δικό μου σημείο που διαβάζοντας το είχα πει, «μα γιατί;». Ίσως μάλλον γιατί συμπαθούσα πάρα πολύ τον Θανάση Κουρλαμπά. Όταν γράφτηκε το τέλος του. Ήρθε το κείμενο και ξαφνικά έρχεται και μου λέει, «έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις». Του λέω, «γιατί;». Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα…

Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει και εγώ ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος. Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν. Δηλαδή τι γράφουν αυτοί οι άνθρωποι… Τα γράφουν με τέτοιο τρόπο που λες, ποιο είναι το επόμενο! Είναι τρομερό».



Κι όχι μόνο. Ο τηλεοπτικός Μελέτης που ο ρόλος του τον θέλει να έχει χάσει το ένα του μάτι, εξήγησε και το τι κάνει στα παρασκήνια όσον αφορά την λεπτομέρεια αυτή. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, στην αρχή, αφαιρούσε το προστατευτικό κάλυμμα στο μάτι όταν έκλειναν οι κάμερες αλλά πλέον κατάλαβε πως κάτι τέτοιο δεν τον ευνοεί. Οπότε, ο Γεροντιδάκης, όσες ώρες διαρκούν τα γυρίσματα, κυκλοφορεί με το προστατευτικό patch σαν να έχει κανονικά ένα μάτι.

Τι θα συμβεί όμως στον Μελέτη; Μάθε στην παρακάτω gallery