Βen Affleck: Μιλάει δίχως φόβο αλλά με πάθος, για την Jennifer Lopez (photos)

Βen Affleck: Μιλάει δίχως φόβο αλλά με πάθος, για την Jennifer Lopez (photos)

Οι δηλώσεις του πάντως, μαρτυρούν θαυμασμό και... λατρεία!

Ήταν ένας από τους πιο high profile έρωτες της διεθνούς showbiz, με αμέτρητα πρωτοσέλιδα, κυνηγητό από τους paparazzi και φυσικά τρελό πάθος. Αναφερόμαστε φυσικά στη θρυλική σχέση των Jennifer Lopez και Ben Affleck, η οποία λίγο πριν επισημοποιηθεί… διαλύθηκε!

Πολλά είχαν ακουστεί το μακρινό 2004 για τον χωρισμό τους, αλλά ποτέ δεν μάθαμε την αλήθεια. Σημασία είχε ότι έκτοτε οι φανς της J.Lo μίσησαν τον Ben, μιας και θεώρησαν εκείνον υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν έφτασαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την πλευρά τους οι δύο stars, δεν εκφράστηκαν ποτέ αρνητικά ο ένας για τον άλλο, ενώ λίγα χρόνια πριν, η δήλωση του Ben «Φυσικά και μου αρέσει ακόμα η Jennifer», είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Και τώρα, κυκλοφορούν κάποιες νέες δηλώσεις του άτακτου star για τη σέξι πρώην του, οι οποίες ομολογουμένως μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα και μας βάζουν σε υποψίες.

Τι είπε λοιπόν ο Ben για τη διετή σχέση του με τη Lopez, η οποία είχε γίνει το πιο hot θέμα στα τότε πηγαδάκια της showbiz; Δες την παρακάτω gallery: