Ποιο μωρό συγκέντρωσε τα περισσότερα likes από την πρώτη στιγμή της γέννησής του

Ποιο μωρό συγκέντρωσε τα περισσότερα likes από την πρώτη στιγμή της γέννησής του

Δημοφιλή μωρά από κούνια.

Mετά την πρόσφατη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αθηνάς Οικονομάκου κι ενώ περιμένουμε τα δίδυμα της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε πως το 2020, μια χρονιά γεμάτη καραντίνα και κλείσιμο στο σπίτι, έκανε πολλούς διάσημους και μη, να πάρουν την απόφαση και να φέρουν στον κόσμο το πρώτο, δεύτερο ή και τρίτο τους παιδί.

Στο εξωτερικό, η τακτική της ανακοίνωσης της γέννησης ενός παιδιού από τις διάσημες κυρίες, λαμβάνει χώρα συνήθως με ένα post στο Instagram. Αυτήν την τακτική άλλωστε είχε καθιερώσει η Kylie Jenner, όταν μετά τη μυστική εγκυμοσύνη της είχε ανακοινώσει στο Instagram τη γέννηση της Stormi, κάνοντας το post της ένα από τα πιο δημοφιλή στο Instagram ever.

Φέτος λοιπόν, μέσα στην χρονιά που πέρασε, είχαμε αρκετές ανακοινώσεις γεννήσεων από διάσημους και υπήρξαν κάποια μωρά που συγκέντρωσαν εκατομμύρια likes από τη στιγμή της γέννησής τους.



O ίδιος πανικός φυσικά συμβαίνει και κατά την ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης, είτε στο εξωτερικό, είτε στην Ελλάδα.

Τα περισσότερα likes σε ανακοίνωση γέννησης

To post της Gigi Hadid για την γέννηση της κόρης της, της οποίας το όνομα δεν έχουμε μάθει ακόμα έφτασε τα 13 εκατομμύρια 477 χιλιάδες 490 σχόλια.

Ακολουθούν τα εξής!


Rank

Announcement post by...

Number of likes

1

Gigi Hadid

13,477,490

2

Zayn Malik

13,147,420

3

Katy Perry

5,617,027

4

Rupert Grint

3,209,618

5

Ed Sheeran

2,652,658



Όσο για την πλήρη λίστα, δες τα μωρά διασήμων τα οποία μας απασχόλησαν περισσότερο μέσα στο 2020, στην παρακάτω gallery.