Meghan Markle: Δηλώνει αηδιασμένη και... δεν φαντάζεσαι γιατί (photos)

Meghan Markle: Δηλώνει αηδιασμένη και... δεν φαντάζεσαι γιατί (photos)

Aκόμη ένα ευτράπελο στη ζωή της δούκισσας. 

Έχει περάσει πια ένας χρόνος από τότε που έλαβε χώρα το ιστορικό πια Megxit με την Παγκόσμια Κοινή γνώμη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τον Πρίγκιπα Harry να γυρίζει την πλάτη στην οικογένειά του, και Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, και να ακολουθεί τη σύζυγό του Meghan Markle, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έκτοτε, οι δύο… έκπτωτοι άγγελοι, μπαίνουν συχνά πυκνά στο μικροσκόπιο, ιδίως του αγγλικού Τύπου, ενώ οτιδήποτε κι αν κάνουν, σχολιάζεται αναλόγως. Έτσι λοιπόν, μετά από όλα όσα τους έχουν προσάψει, έρχεται και η στιγμή της ετεροθαλούς αδερφής της Meghan, Samantha Markle, η οποία σε λίγες μέρες, συγκεκριμένη την 1η Φεβρουαρίου, αναμένεται να εκδόσει το… πόνημά της, δηλαδή ένα βιβλίο που θα αναφέρεται -απίστευτο-στην αδερφή της!

Η Samantha λοιπόν, η οποία έχει να δει τη διάσημη αδερφή της από το 2008 (!) ονομάζει το βιβλίο της, «The Diary of Princess Pushy's Sister» και ουσιαστικά πρόκειται για τις αναμνήσεις που έχει από την αδερφή της.

Όπως είναι αναμενόμενο, και τώρα θα σε πονηρέψω λίγο, όσα αναφέρει μέσα στο βιβλίο, μόνο… κολακευτικά δεν είναι, μιας κατά τα λεγόμενά της, ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ποια πραγματικά είναι η Meghan.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες την παρακάτω gallery: