Το πιο αναπάντεχο δώρο που πήρε η Kate Middleton για τα γενέθλιά της

Το πιο αναπάντεχο δώρο που πήρε η Kate Middleton για τα γενέθλιά της

Φαντάζεσαι ποιος έκανε το δώρο;

Πριν από έξι ημέρες, η Kate Middleton έσβησε 39 κεράκια μιας και γιόρτασε εν μέσω πανδημίας λιτά και απλά.

Η Kate δέχτηκε τις ευχές των θαυμαστών της στο Instagram, στο επίσημο οικογενειακό προφίλ του Kensington με μια φωτογραφία της στην οποία χαιρετούσε τον κόσμο φορώντας την προστατευτική της μάσκα.

Kι εκεί που λέγαμε πως το κλίμα ανάμεσα στο ζεύγος του Cambridge και στο ζεύγος του Sussex παραμένει ψυχροπολεμικό, το Us Weekly έχει hot ρεπορτάζ στο οποίο μαθαίνουμε πως η Meghan Markle και ο Harry, μετά τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που φρόντισαν και έστειλαν στο Λονδίνο για την οικογένειά τους, θυμήθηκαν και την Kate.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Middleton έλαβε ένα αναπάντεχο δέμα από τις ΗΠΑ, με κάρτα και δώρα που δεν μάθαμε τι ακριβώς ήταν από τον Harry και την Meghan.

Η Middleton δεν περίμενε καθόλου να λάβει κάποιο δώρο ειδικά σε περίοδο πανδημίας και χάρηκε πολύ με την έκπληξη αυτή.
Η Kate, γιόρτασε μόνο με τον William και τα τρία τους παιδί, την Charlotte, πέντε ετών σήμερα, τον 7χρονο George και τον δύο ετών Louis.
Η Kate έκανε βιντεοκλήση και με τους γονείς της αλλά και με τη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ ο William φρόντισε να της αγοράσει ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.
Όσο για το πότε θα δούμε τον Harry και τη Meghan στο Λονδίνο;


in

Λογικά τους αναμένουμε τον Απρίλιο στα γενέθλια της Ελισάβετ που θα κλείσει τα 95 ή τον Ιούνιο στα 100α γενέθλια του Φίλιππου.