Εσύ θυμάσαι πού ήταν πριν από τέσσερα χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου;

Εσύ θυμάσαι πού ήταν πριν από τέσσερα χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου;

Πόσο πιστή fan της είσαι;

Το 2021 φάνηκε από την αρχή πως θα είναι μία πολύ όμορφη χρονιά για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πριν από δύο μέρες αποκάλυψε μέσα από το Instagram account της πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Αρκετοί ήταν αυτοί που τη ρωτούσαν ξανά και ξανά εάν είναι έγκυος ή αν θέλει να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι, και με την ανάρτησή της απλά έκανε τους fans της χαρούμενους.

Σε μερικούς μήνες η Αθηνά θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της και ο μικρός Μάξιμος θα είναι πια ο μεγάλος αδερφός. Και σε ρωτάμε αν δεν είναι αυτό το πιο όμορφο νέο για ένα ζευγάρι, τότε ποιο είναι; Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύζυγός της θα μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους κατά ένα μέλος ακόμη και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Κι επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάς την Αθηνά έχουμε ένα κουίζ για εσένα. Θυμάσαι μήπως που ήταν η ηθοποιός τέσσερα χρόνια πριν; Εάν είσαι φανατική θαυμάστριά της πιστεύουμε πως θυμάσαι, αν πάλι λόγω των χρόνων που έχουν περάσει η μνήμη σου σε προδίδει θα σου το θυμίσουμε εμείς.

Έναν χρόνο πριν η Αθηνά μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πριν παντρευτεί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, είχε ταξιδέψει στην Ολλανδία. Τότε ακόμη δεν υπήρχε κορονοϊός και μπορούσαμε να ταξιδεύουμε άνετα. Έτσι η Αθηνά είχε επισκεφθεί το Άμστερνταμ, παρέα με τον σύντροφό της ακόμη τότε.

Εχθές η ηθοποιός έκανε ένα story στο Instagram account της, δημοσιεύοντας από την ενότητα «Σαν σήμερα», το που ήταν την ίδια μέρα κάποια χρόνια πριν. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Αθηνά στην πιο instagrammable φωτό της. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι με μία κούπα καφέ στο χέρι και ένα μακρύ πλεκτό σαν φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της, συνέθετε το σκηνικό της φωτογραφίας, και όπως θα δεις κι εσύ τα likes που είχε συγκεντρώσει ήταν αρκετά.

Δες τη φωτό της στη gallery που ακολουθεί.