Θυμάσαι τη Χαρά Παππά του GNTM2; Πρέπει να δεις asap την αδερφή της

Θυμάσαι τη Χαρά Παππά του GNTM2; Πρέπει να δεις asap την αδερφή της

Πόσο όμορφη κοπέλα.

Η Χαρά Παππά ήταν ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στη δεύτερη σεζόν του Greece’s Next Top Model 2 και ξεχώρισε για δύο λόγους. Αφενός γιατί συστήθηκε ως σύντροφος του κούκλου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί και αφετέρου γιατί ήταν (και είναι ακόμη) μια πραγματική κούκλα. Αν δεν είχαν κερδίσει Κάτια-Άννα Μαρία θα θέλαμε σίγουρα να είχε πάρει εκείνη τον τίτλο του GNTM.

Το νεαρό μοντέλο μετά την έξοδό της από το παιχνίδι συνεχίζει να ασχολείται με αυτό που αγαπάει περισσότερο από όλα (aka το modelling) και τη βλέπουμε συχνά μέσα από το Instagram account της να ανεβάζει φωτογραφίες από δουλειές της. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθούμε με τη Χαρά, αλλά με την αδερφή της τη Δήμητρα.

Ναι ναι καλά διαβάζεις, την αδερφή της. Η Χαρά λοιπόν όπως έχουμε δει μέσα από τα social media της έχει μια αδερφή. Και την είδαμε και στο τελευταίο story που έκανε στο προφίλ της, έχοντας βγει για μετακίνηση 6 προφανώς στην παραλία. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή μόλις την είδαμε νομίζαμε πως είναι η ίδια η Χαρά, όμως κάναμε λάθος.

Η Δήμητρα Παππά είναι εξίσου όμορφη σαν την αδερφή της και θα λέγαμε πως μοιάζει αρκετά με την Χαρά. Βρήκαμε όμως το Instagram account της και στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές φωτογραφίες της. Εμείς πιστεύουμε πως μοιάζουν αρκετά. Εσύ;

Το σίγουρο πάντως είναι πως είναι μια κούκλα κι εκείνη.