Kate Bosworth-Chris Evans: Οι φωτό τους από το 2000 που πρέπει να δεις

Kate Bosworth-Chris Evans: Οι φωτό τους από το 2000 που πρέπει να δεις

Μα δεν έχουν αλλάξει καθόλου.

Σου έχουμε πει αρκετές φορές πόσο μας αρέσει να βλέπουμε φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities από μικρότερες ηλικίες. Είτε είναι παιδικές, είτε εφηβικές έχουν πάντα ένα ενδιαφέρον κι αυτό είναι που μας αρέσει. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ γιατί η Kate Bosworth έκανε ένα απίθανο throwback το οποίο εμφανίστηκε στο feed μας στο Instagram και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.

Όπως ήδη σου αναφέραμε η Kate Bosworth έκανε ένα throwback στο μακρινό πια 2000 (απίστευτο μας φαίνεται πως έχουν περάσει 21 χρόνια) και ανέβασε στο προφίλ της τρεις φωτογραφίες από την ταινία The Newcomers στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον αγαπημένο μας Chris Evans.

17 χρονών ήταν τότε η Kate Bosworth και 19 ο Chris Evans. Και ενώ έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε και οι δύο δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Οκ, μπορεί η Kate να δείχνει λίγο πιο διαφορετική σήμερα στα 38 της, όμως ο Captain America είναι ίδιος και απαράλλαχτος. Το μόνο που μπορείς να πεις πως έχει αλλάξει είναι πως τώρα είναι πιο γυμνασμένος και έχει και γένια.

Σε κάθε περίπτωση και οι 3 φωτογραφίες είναι φανταστικές και πολύ ευχαριστούμε την Kate γι’ αυτό το απίθανο throwback που μας χάρισε. Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.