24 Ελληνίδες celebrities που έχουν την ίδια ηλικία και δεν το ήξερες

24 Ελληνίδες celebrities που έχουν την ίδια ηλικία και δεν το ήξερες

Ίσως και να μην πήγαινε το μυαλό σου.

Η ελληνική showbiz έχει πλήθος τραγουδιστριών, ηθοποιών, και παρουσιαστριών. Πολλές από αυτές τις ξέρεις, τις βλέπεις κάθε μέρα, τις αγαπάς και ενδεχομένως τις ακολουθείς και στο Instagram. Είναι ο λόγος που βλέπεις τηλεόραση, εκείνη την πρωινή εκπομπή ή εκείνη τη σειρά που βάζεις ξανά και ξανά σε επανάληψη.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ή δεν το φανταζόσουν, πολλές από τις αγαπημένες σου celebrities έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία ή έστω τις χωρίζουν ελάχιστοι μήνες πάνω στην αλλαγή του χρόνου. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι αυτές, αλλά και ποια είναι η ηλικία τους;

Βέβαια θα μας πεις παίζει κάποιο ρόλο; Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και πια εν έτει 2021 έχουμε πάψει να έχουμε ως ταμπού το θέμα της ηλικίας (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε). Τι σημασία έχει δηλαδή αν είσαι 42 ή 63; Αν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου είσαι όσο νιώθεις και θέλεις. Κανένας δεν θα σε κρίνει και κανείς δεν θα σου βάλει την ταμπέλα της μεγάλης ή της «γριάς».

Και θα σου δώσουμε ένα παράδειγμα πριν περάσουμε στη λίστα που ακολουθεί παρακάτω και δεις ποιες 24 αγαπημένες σου Ελληνίδες celebrities έχουν την ίδια ηλικία. Φανταζόσουν ας πούμε πως η Σμαράγδα Καρύδη έχει την ίδια ηλικία ηλικία με τη Βίκυ Σταυροπούλου; Ούτε κι εμείς.

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν, μπες στη gallery που ακολουθεί και λύσε όλες σου τις απορίες. Όσο θα παρακολουθείς μπορείς να ακούσεις και ένα πολύ εύστοχο τραγούδι που έχει βγάλει ο Διονύσης Σχοινάς με τον γιο του Δημήτρη, το οποίο το ακούς και σε εκφράζει σε όποια ηλικία και αν είσαι.